Jurist med interesse og engasjement for skatt

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Du får selvsagt beskjed om utfallet.

I Stavanger har vi et stort utlandsmiljø og vi skal øke juristkompetansen på flere områder. Gruppe 5 i avdeling utland seksjon 1 har et særlig ansvar for oppfølging av A-melding og arbeidsgiverkontroll som skattekontoret utfører hos utenlandske arbeidsgivere. Gruppen jobber aktivt med å avdekke skatteunndragelser over landegrensene, feilrapporteringer og økonomisk kriminalitet.

Vi ser nå etter en ny jurist til denne gruppen. Du vil jobbe tett med jurister, revisorer, økonomer og etatsutdannede, og du vil få innsikt i og jobbe med et bredt spekter av interessante juridiske problemstillinger.

Gruppen består av 21 medarbeidere, hvorav 6 er jurister, og har kontorsted i Stavanger. 

Hvem ser vi etter?
Du er en dyktig jurist, gjerne nyutdannet. Du må ikke ha erfaring for å søke. Det er viktig for stillingen at du har interesse og engasjement for skatt, og at du kan trives i et miljø hvor vi jobber med mange og varierte oppgaver, og hvor det er rom for å ta initiativ og gi god service, både overfor hverandre og til brukerne våre. Hos oss har vi stort fokus på å være fleksible og på å jobbe på tvers - dette er du nysgjerrig på å utforske!

Som jurist i avdeling utland har du sans for et godt og tydelig språk, og du har høy kvalitet når du skriver og formidler, både på norsk og engelsk.

Høres dette ut som deg? Da hører vi gjerne fra deg!

Ønsker du å bli bedre kjent med gruppen og arbeidshverdagen vår?
Hvis du blir innkalt til intervju, får du mulighet til "omvendt referanseintervju" med noen av våre ansatte i gruppen. Da kan du finne ut mer om hvordan det egentlig er å jobbe i gruppen vår.

Vi tilbyr

  • faglig og personlig utvikling
  • fleksitid og betalt overtid, samt mulighet til å trene i arbeidstiden
  • medlemskap i Statens pensjonskasse som blant annet har en av Norges beste pensjonsordninger

Stillingen lønnes som skattejurist, fra kr 500 000 - kr 650 000, avhengig av kvalifikasjoner og erfaring.

Vi har forenklet søknadsprosessen:
Du trenger ikke å skrive eller legge ved et søknadsbrev. Vi ber deg om å levere en god og beskrivende CV hvor du får frem hva du kan, og hva du har gjort og oppnådd som gjør deg kvalifisert for stillingen. Har du allerede en CV, kan du laste den opp som vedlegg sammen med dine
vitnemål/karakterutskrifter og attester.

Vitnemål/karakterutskrifter og attester må lastes opp (ev. via vitnemalsportalen.no) for at du skal bli vurdert for stillingen. 

Kvalifikasjoner

  • Master i rettsvitenskap/juridisk embetseksamen, gjerne med spesialisering innen skatterett. Internasjonale grader må være godkjent av NOKUT
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne, både på norsk og på engelsk
  • Det er ønskelig, men ikke et krav, at du har erfaring fra skatt og/eller kontraktsrett

Personlige egenskaper

  • Du er god til å jobbe selvstendig og til å ta egne beslutninger
  • Du er analytisk og har god evne til å sette deg inn i nye problemstillinger
  • Du har en positiv innstilling og er god i dialogen med andre, både skriftlig og muntlig
  • Du er nysgjerrig og utviklingsorientert - du trives med raske endringer og den teknologiske utviklingen

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 27.05.2022

Arbeidssted: Stavanger

Arbeidsgiver:
Avdeling utland, Brukerdialog, Skatteetaten
Lagårdsveien 46
4010 Stavanger

Kontaktperson:
Gabriella Ådnanes
gabriella.adnanes@skatteetaten.no
Tlf: 475 09 185

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler