Jurist - to stillinger

Vil du være med og forme morgendagens velferdssamfunn?

 

Ønsker du å arbeide med komplekse juridiske oppgaver på pensjonsområdet? I pensjonsfaglig seksjon har vi to ledige stillinger som rådgiver/seniorrådgiver - en fast stilling og et vikariat som varer til høst 2019. Vennligst opplys i søknaden hvilken av de to stillingene du er interessert i.

 

Ansvarsområde

Pensjonsfaglig seksjon har blant annet ansvar for folketrygdens alderspensjon, ytelser til gjenlevende ektefelle, barnepensjon, yrkesskadereglene i folketrygden, regelverket for de lovfestede offentlige tjenestepensjonsordningene, reglene for statstilskudd til avtalefestet pensjon, reglene om samordning av pensjons - og trygdeytelser, pensjonstrygd for sjømenn, pensjonstrygd for fiskere, krigspensjon og stønad ved gravferd.

 

Arbeidet innebærer saksbehandling innenfor arbeidsområdene til seksjonen. Lov- og utredningsarbeid vil være en del av arbeidsoppgavene.

 

Kvalifikasjoner

For stillingene kreves juridisk embetseksamen eller mastergrad i rettsvitenskap. Relevant erfaring fra juridisk arbeid innenfor pensjonsområdet, og erfaring fra departement eller annen offentlig forvaltning vil være en fordel. For stilling som seniorrådgiver kreves det bred erfaring fra arbeid med pensjonsspørsmål.

 

Vi søker medarbeidere med god skriftlig og muntlig framstillingsevne og som har gode analytiske evner. Du må kunne ta initiativ og ha gjennomføringsevne, og evne å arbeide like godt selvstendig, som i samarbeid med andre. Arbeidsspråket er norsk.

 

Vi tilbyr:

  • et sterkt fagmiljø

  • spennende arbeidsoppgaver i skjæringspunktet mellom fag og politikk

  • fleksibel arbeidstid

  • gode pensjonsvilkår i Statens pensjonskasse

  • lønnsspenn: rådgiver kr. 449 400 – 590 000

  • lønnsspenn seniorrådgiver kr. 524 900 – 680 000

 

Generell informasjon

  • Et godt arbeidsmiljø er preget av mangfold, og vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn.

  • Som IA-virksomhet legger departementet vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for personer med nedsatt funksjonsevne. Søkere som opplyser om at de har redusert funksjonsevne, vil bli innkalt til intervju dersom de er kvalifiserte for stillingen.

  • Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort, selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på den offentlige søkerlisten. Søkere vil i tilfelle bli informert før offentliggjøring.

 

Kontaktinformasjon

For mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med avdelingsdirektør Simen Fremmergård på tlf: 22 24 86 37 eller ekspedisjonssjef Tomas Berg på tlf: 22 24 86 27.

 

Søknadsfrist: 19.08.2018

Arbeidsgiver:
Arbeids- og sosialdepartementet

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler