Kantinemedarbeider

Meldal videregående skole søker etter kantinemedarbeider i et vikariat i 45% stilling. Skolen ligger i Orkland kommune på Løkken Verk. Skolen har 5 programområder; Bygg - og anleggsteknikk, Elektro og datateknologi, Helse - og oppvekstfag. Restaurant og matfag og Teknologi og industrifag. Det er ca 240 elever på skolen og den er samlokalisert med Chr. Thams fagskole. Skolen har en lang yrkesfaglig tradisjon helt tilbake til 1946.

Arbeidsoppgaver

Aktuelle arbeidsoppgaver er drift av skolens kantine i samarbeid med nåværende kantinemedarbeider og fagleder for drift. Det innebærer planlegging av meny, innkjøp av matvarer og tilberedning av mat. I tillegg kommer renhold av kantineområdet og kantinekjøkkenet. Vi ønsker et tett samarbeid mellom kantinedriften og programområdet Restaurant og Matfag, vg1 og vg2.

Kvalifikasjoner

Vi søker etter en person med fagbrev som kokk eller tilsvarende.

Du har erfaring fra matfagene eller tilsvarende. 

Du har økonomiforståelse i forbindelse med kalkyler, innkjøp og salg.
Du har grunnleggende IKT-kunnskaper
Du har praktisk erfaring fra lignende stillinger

Personlige egenskaper

Du har gode samarbeidsevner.

Du kommer godt overens med ungdommer og studenter.

Du kommuniserer med alle typer mennesker.  

Du er kreativ og løsningsorientert. 

Du har fokus på helsefremmende arbeid.  

 

Vi tilbyr

Vi tilbyr en spennende jobb i et levende skolemiljø med både studenter og elever. Skolen har fokus på de mellommenneskelige relasjoner og vi ser hele mennesket. Arbeidsmiljøet er godt og vi ønsker helse og trivsel for alle!

Kontaktperson er Stig Kalstad

stikal@trondelagfylke.no

Tlf.: 907 77 537 

Vår visjon er «Vi skaper historie». Vi lever etter verdiene: Åpen og nysgjerrig i holdning, Modig og ansvarlig i handling.

Trøndelag fylkeskommune er en kunnskapsorganisasjon med stor tverrfaglighet og rundt 4500 medarbeidere. Vi leverer tjenester som er viktig for folks hverdag. De største ansvarsområdene er utdanning, tannhelse og samferdsel. Vi er en stor samfunnsutvikler innen kultur, folkehelse, plan- og næringsutvikling.

Fylkeskommunen er politisk styrt med fylkestinget som øverste politiske organ. Vi har to administrasjonssteder: Steinkjer og Trondheim.
Fylkeskommunen ønsker en mangfoldig sammensetning av ansatte. For den som tilsettes i videregående skole kreves fremlagt politiattest. Vi gjør oppmerksom på at vi utarbeider offentlige søkerlister, men du kan søke om unntak fra denne.

Søknadsfrist: 31.05.2022

Arbeidssted: Meldal videregående skole, ledere (324701), Løkken Verk

Arbeidsgiver:
Trøndelag fylkeskommune

Kontaktperson:
Stig Kalstad
stikal@trondelagfylke.no
Tlf: 907 77 537

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler