Kommunikasjonsrådgiver 50% stilling

NOVA søker kommunikasjonsrådgiver

Ved NOVAs kommunikasjonsenhet er det nå ledig en 50 prosent midlertidig stilling som kommunikasjonsrådgiver, foreløpig for ett år. Det kan på sikt være muligheter for 100% stilling. Vi søker deg som har erfaring med, kunnskap om og et sterkt ønske om å formidle samfunnsfaglig forskning.

Arbeidsoppgaver

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være arrangementsplanlegging- og gjennomføring, produksjon av forskningsstoff til digitale flater på norsk og engelsk og rådgiver for forskerne når det gjelder formidling, mediekontakt, nettpublisering m.m.

Vi søker deg som har

 • høyere utdannelse, fortrinnsvis innen samfunnsfag og/eller kommunikasjon
 • interesse for og liker å skrive, også under tidspress
 • har gode språkkunnskaper i norsk og engelsk
 • har erfaring med å håndtere sosiale medier

Det er en fordel at du har

 • erfaring med foto/video
 • erfaring med nettpublisering
 • relevant erfaring fra forskningsformidling.

Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning.

Du må være innstilt på å bidra med stort og smått i det daglige arbeidet i kommunikasjons-enheten. Fleksibilitet og evnen til å samarbeide med andre er egenskaper vi vurderer høyt.

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Vi kan tilby deg

 • spennende jobb på Norges tredje største og mest urbane universitet
 • medlemskap i Statens pensjonskasse
 • fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger

Blir du en av oss, vil du få varierte og utfordrende arbeidsoppgaver knyttet til forskningskommunikasjon. Du vil bli en del av et inspirerende og godt arbeidsmiljø med høyt tempo og mye kunnskap.

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

 • Halvard Dyb, tlf. 482 60 656

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ, 1434 rådgiver. Lønnstrinn 58-65 (kr. 513 600 - 583 900 per år i 100% stilling). For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.  

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen ”logg inn og søk stillingen”.

 

Søknadsfrist:          23. september 2019

Ref:                       19/08984

 

Søknadsfrist: 23.09.2019

Arbeidssted: Stensberggata 26

Arbeidsgiver:
OsloMet - storbyuniversitetet

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler