Konsulent Brukeservice

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst.

Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste.  Sykehuspartner hadde en omsetning i 2019 på 4,7 milliarder kroner og har ca 1500 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner er miljøsertifisert.

 

Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, «hull i CV», nasjonal eller etnisk bakgrunn.


Brukerservice i Sykehuspartner bistår helsepersonell i Helse Sør-Øst med IT-spørsmål knyttet til blant annet pasient- og journalsystemene. Vi skal levere den beste brukeropplevelsen hver dag, med høy kompetanse, nærhet og service med glød og respekt.

Vi trenger deg som brenner for god service, og som vil gjøre ditt ytterste for å gi leger, sykepleiere og annet helsepersonell den beste brukeropplevelsen. Har du erfaring med kundeservice innen IT, eller sykehuskompetanse er dette en stor fordel. 
Jobben varierer mellom å løse saker i dialog med brukerne på telefonen og håndtering av skriftlige henvendelser.

Vi søker nå etter flere nye medarbeidere, både deg som har mest teknisk it-bakgrunn og deg som har mest helsefaglig bakgrunn. Det viktigste er at du ønsker å bidra inn i et serviceinnstilt miljø hos oss.

Brukerservice jobber fra tre lokasjoner; Grimstad, Oslo og Lillehammer. Du jobber fast på en av lokasjonene, men besøk på de andre lokasjonene kan forekomme i forbindelse med blant annet opplæring og kompetanseheving. I denne omgang ønsker vi primært å ansette på Lillehammer og i Oslo. Oppgi i din søknad hvilken lokasjon som er aktuell for deg.

Vi kan love deg et inkluderende arbeidsmiljø, hyggelige kollegaer og mulighet til å utvikle kompetansen din.

Velkommen til oss!

Vi tilbyr

 • En spennende stilling i en samfunnsnyttig bransje
 • Et godt og humørfylt arbeidsmiljø
 • Gode utviklingsmuligheter i en solid organisasjon
 • Gode forsikrings- og pensjonsvilkår

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25

Kvalifikasjoner

 • Er serviceinnstilt og positiv, du har gjerne erfaring fra brukerstøtte og/eller annet serviceorientert arbeid
 • Har generell god IT-kompetanse
 • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk
 • Gjerne har erfaring med behandling av sensitiv informasjon

Personlige egenskaper

 • Kan jobbe godt både selvstendig og i team
 • Er serviceinnstilt og positiv
 • Er opptatt av god kvalitet i arbeidet, jobber systematisk og strukturert
 • Har stor arbeidskapasitet og kan takle en hektisk arbeidshverdag hvor kunden er i fokus
 • Er løsningsorientert og ansvarsbevisst

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 12.03.2021

Arbeidsgiver:
Brukerservice, Sykehuspartner HF
0275

Kontaktperson:
Jeffrey Reyes Medina
Jeffrey.Reyes.Medina@sykehuspartner.no
Tlf: 98826007

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler