Konsulent Røntgensystemer

Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi betjener helseforetakene i Helse Sør-Øst med IKT, prosjekttjenester,  lønn og personal. Ved å kombinere kunnskap om helsesektoren med teknologikompetanse utvikler vi fremtidsrettede og effektive løsninger som bidrar til at 80.000 helsearbeidere får frigitt tid og ressurser til behandling av pasienter. Vi jobber målrettet innen tre fokusområder: Leveransekraft, verdi for kunden og best på helseteknologi. Slik strekker vi oss mot vår visjon:
En partner for helsetjenester i utvikling

Har du IKT-kompetanse? Har du "glød og respekt" for helsepersonells IKT-hverdag? Er du engasjert, serviceinnstilt og løsningsorientert?
Vi har bygget opp en egen gruppe på fire personer som skal håndtere henvendelser fra radiologimiljøene på sykehusene i Helse Sør-Øst. En av våre ansatte går over i annen stilling internt og vi søker derfor hans etterfølger. Arbeidssted på Skøyen i Oslo. Har du kompetanse på pasient- og/eller røntgensystemer er dette en fordel.

Du som søker må trives i et dynamisk miljø med hovedfokus på å yte service.
Klinisk Brukerservice hjelper helsepersonell i Helse Sør-Øst med IKT-relaterte spørsmål knyttet til kliniske systemer. Jobben vil variere mellom å løse saker i dialog med brukerne på telefonen og å håndtere skriftlige henvendelser mottatt fra andre kanaler. Vi jobber for å løse flest mulig henvendelser ved første kontakt med brukeren. Arbeidstiden for disse stillingene er 7.5 t per dag på hverdag, i tidsrommet 07.00 - 16.00.

Vi ønsker å levere den beste brukeropplevelsen hver dag, med høy kompetanse, nærhet og service med glød og respekt. For å trives hos oss må du ha utpreget serviceinnstilling, gode kommunikasjonsevner, relevant IKT- og sykehuskompetanse, samt evnen til raskt å sette deg inn i nye problemstillinger og brukerens situasjon.

Vi kan love deg et inkluderende arbeidsmiljø, hyggelige kollegaer og en mulighet til å utvikle kompetansen din i flere ulike retninger. Velkommen til oss.

Vi tilbyr

Et godt og humørfylt arbeidsmiljø
Gode utviklingsmuligheter i et stort firma
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår

Kvalifikasjoner

Generell IKT-erfaring
Helsefaglig bakgrunn med erfaring fra DIPS, Ris Pacs eller andre kliniske system
Erfaring fra brukerstøtte eller annet serviceorientert arbeid
Utpreget serviceinnstilling
Kunne arbeide selvstendig og i team

Personlige egenskaper

Serviceinnstilt
Løsningsorientert og fleksibel
Gode samarbeidsevner og stor arbeidskapasitet
God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
Systematisk og strukturert
Kunne takle en til tider stressende arbeidsdag der kunden er i fokus
Søkere må beherske norsk flytende, skriftlig og muntlig

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Klinisk brukerservice Skøyen
Hoffsveien 1d
0275 Oslo

Kontaktperson:
Tone Urholmen
Tlf: 91693112

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler