Konsulent/seniorkonsulent – CITRIX

Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi betjener helseforetakene i Helse Sør-Øst med IKT, prosjekttjenester,  lønn og personal. Ved å kombinere kunnskap om helsesektoren med teknologikompetanse utvikler vi fremtidsrettede og effektive løsninger som bidrar til at 80.000 helsearbeidere får frigitt tid og ressurser til behandling av pasienter. Vi jobber målrettet innen tre fokusområder: Leveransekraft, verdi for kunden og best på helseteknologi. Slik strekker vi oss mot vår visjon:
En partner for helsetjenester i utvikling

Seksjonen Arbeidsflate i avdeling for Basistjenester hos Sykehuspartner har ansvaret for sentralisert drift av desktop, citrix-produkter, brukervirtualisering med Res-software, fjerntilgangsteknologier, antivirus for klienter, print- og skannsystemer, samt tilrettelegging, pakking og distribusjon av applikasjonsporteføljen hos alle helseforetak i Helse Sør-Øst.

Stillingen er plassert i faggruppen for Citrix. Citrixmiljøet består av 1300+ terminalservere i flere farmer som fortløpende konsolideres inn i en ny og stor sentralisert løsning.

Størrelsen og kompleksiteten i løsningen tilbyr utfordringer og vil gi en erfaring som få andre arbeidsgivere i landet kan tilby. Du må sette deg inn i komplekse løsninger, sammensatte problemstillinger og vil få anledning til å jobbe med ny teknologi. Blandingen av 2./3. linje-saker, prosjekt- og driftsaktiviteter vil gi deg en god variasjon av oppgaver. Noen av dagene vil by på høyt tempo. Kort sagt vil du få brynt deg på en kompleks IT-infrastruktur og du vil være et viktig bidrag på veien til en forbedret IT-hverdag for helseforetakene i landet

Søkere bør minimum ha ett års erfaring i Citrix fagfeltet og være i stand til å ta ansvar etter kort tid. Er du i tvil om du har nok erfaring og det som behøves så oppfordres du til å søke, kanskje har du en kvalifikasjon vi verdsetter høyt.

Helse Sør-Øst vedtok i fjor å inngå en kontrakt med en ekstern partner om modernisering av IKT-infrastrukturen ved sykehusene. Denne sourcing-prosessen er ikke ferdigstilt, men uansett utfall av prosessen vil du få en svært spennende stilling og utfordrende arbeidsoppgaver i årene fremover, samt mulighet til å bygge en karriere i det mest spennende området innen IKT for tiden; helse-IKT!

Arbeidstedet vil være ved Skøyen i Oslo eller på Gjøvik. Oppgi i din søknad hvilken lokasjon du er interessert i å jobbe på.

Vi tilbyr

Kollegene dine vil være engasjerte, faglig svært dyktige og ikke minst trivelige
Jobben i Sykehuspartner vil gi deg mulighet til bidra til forbedring av IT-leveranser i en samfunnsnyttig bransje.
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår og fleksible arbeidstidsordninger

Kvalifikasjoner

Erfaring med administrasjon, konfigurasjon og implementering av Citrix XenApp, XenDesktop, Provisioning Services, WebInterface og StoreFront
Erfaring med prosjektarbeid
Kunnskap om Windows Server og Windows klient OS
Kunnskap til VMware, DHCP, TFTP, DNS, AD og Group policies
Fordel med kunnskap om Res Software og App-V, Netscaler og Azure, men ikke et krav
Fordel om du har lengre erfaring fra større IT-miljø
Sertifisering innen Citrix er en fordel
Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse.

Personlige egenskaper

Nøyaktig, strukturert og selvgående
Endringsvillig og fleksibel
Liker å samarbeide med kolleger
Kunde- og serviceinnstilt
Evne til å kunne håndtere perioder med høyt stress på en positiv måte
God fremstillingsevne både skriftlig og muntlig
Personlig egnethet vil bli vektlagt

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidsgiver:

0275

Kontaktperson:
Robert Mæhlum
Tlf: 99691230

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler