Konsulent/seniorkonsulent - MOBILITET

Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi betjener helseforetakene i Helse Sør-Øst med IKT, prosjekttjenester,  lønn og personal. Ved å kombinere kunnskap om helsesektoren med teknologikompetanse utvikler vi fremtidsrettede og effektive løsninger som bidrar til at 80.000 helsearbeidere får frigitt tid og ressurser til behandling av pasienter. Vi jobber målrettet innen tre fokusområder: Leveransekraft, verdi for kunden og best på helseteknologi. Slik strekker vi oss mot vår visjon:
En partner for helsetjenester i utvikling

Seksjonen Arbeidsflate i avdeling for Basistjenester hos Sykehuspartner har ansvaret for sentralisert drift av desktop, citrix-produkter, brukervirtualisering med Res-software, fjerntilgangsteknologier, antivirus for klienter, print- og skannsystemer, samt tilrettelegging, pakking og distribusjon av applikasjonsporteføljen hos alle helseforetak i Helse Sør-Øst.

Enheten Arbeidsflateproduksjon i denne seksjonen drifter arbeidsflatene hos alle helseforetak i Helse Sør-Øst. Dette inkluderer rundt 53 000 arbeidsstasjoner på flere lokasjoner med ulik infrastruktur.

Etterspørselen etter mobile løsninger og sikring av mobile enheter i helsesektoren er økende. Det krever at vi avanserer utviklingen og utrullingen av mobile sikre løsninger i sektoren. Man ønsker derfor å styrke faggruppen for Mobilitet med ressurser som er kjent med fagområdet mobilitet og mobile enheter.

Enterprise Mobility Management (EMM) er en tjeneste som skal sikre at regler og retningslinjer for den mobile plattformen opprettholdes. Videre utvikling vil derfor dreie seg om løsninger for konfigurasjon, administrasjon og sikring av mobile enheter og deres tilgang til bedriftsdata. Stillingen vil innebære oppgaver som patching av XenMobile/Netscaler, patching av OS på mobile enheter (Android, iOS, Windows), bygging av redundante løsninger, integrasjon mot Citrix, sertifikatbytter, videre utrulling av EMM og klargjøring av bestilte apper og Android/iOS-oppsett.

Søkere bør ha erfaring i fagfeltet mobilitet og være i stand til å ta faglig ansvar etter kort tid. Er du i tvil om du har nok erfaring og det som behøves så oppfordres du til å søke, kanskje har du en kvalifikasjon vi verdsetter høyt.

Arbeidstedet vil være ved Skøyen i Oslo eller på Gjøvik. Oppgi i din søknad hvilken lokasjon du er interessert i å jobbe på.

Helse Sør-Øst vedtok i fjor å inngå en kontrakt med en ekstern partner om modernisering av IKT-infrastrukturen ved sykehusene. Denne sourcing-prosessen er ikke ferdigstilt, men uansett utfall av prosessen vil du få en svært spennende stilling og utfordrende arbeidsoppgaver i årene fremover, samt mulighet til å bygge en karriere i det mest spennende området innen IKT for tiden; helse-IKT!

Vi tilbyr

Kollegene dine vil være engasjerte, faglig svært dyktige og ikke minst trivelige
Jobben i Sykehuspartner vil gi deg mulighet til bidra til forbedring av IT-leveranser i en samfunnsnyttig bransje.
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår, og fleksible arbeidstidsordninger.

Kvalifikasjoner

Kunnskap om mobilitet, mobile klienter, nettbrett, pads og smartdevicer
Kunnskap om Windows Klient OS, Vista, Windows 7, 8.1 og Win 10
Erfaring med et eller flere MDM verktøy hovedsakelig Citrix XenMobile
Det vil være en fordel om du har erfaring fra større IT-miljø, men det er ikke et krav.
Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse.

Personlige egenskaper

Nøyaktig, strukturert og selvgående
Endringsvillig og fleksibel
Liker å samarbeide med kolleger
Kunde- og serviceinnstilt
Evne til å kunne håndtere perioder med høyt stress på en positiv måte
God fremstillingsevne både skriftlig og muntlig
Personlig egnethet vil bli vektlagt

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidsgiver:

0275

Kontaktperson:
Robert Mæhlum
Tlf: 99691230

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler