Konsulent - Serverdrift

Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi betjener helseforetakene i Helse Sør-Øst med IKT, prosjekttjenester,  lønn og personal. Ved å kombinere kunnskap om helsesektoren med teknologikompetanse utvikler vi fremtidsrettede og effektive løsninger som bidrar til at 80.000 helsearbeidere får frigitt tid og ressurser til behandling av pasienter. Vi jobber målrettet innen tre fokusområder: Leveransekraft, verdi for kunden og best på helseteknologi. Slik strekker vi oss mot vår visjon:
En partner for helsetjenester i utvikling

Seksjon Datasenter er organisering under avdelingen Basistjenester, i virksomhetsområdet Produksjon. Seksjonen har ansvar for drift av servere, datarom, lagring samt løsninger for backup og restore. Med ansvaret for 3 regionale datasentre, ca. 40 datarom og rundt 10.000 servere, så er dette et svært spennende fagområde.

Vi søker en konsulent innenfor drift av Windows servere, i enheten Serverdrift. Rollen vil inngå i vår faggruppe på Windows Server, og vil ha fokus på sikker og stabil drift av våre tjenester. Arbeidsoppgaver vil være innfor daglig drift og vedlikehold av våre Windows servere, samt arbeid med tilhørende drift- og støtteverktøy.

Nyutdannede oppfordres til å søke denne stillingen, og med tanke på den nevnte størrelse og kompleksiteten så er dette en fin mulighet til å opparbeide seg en ganske unik driftserfaring.

Helse Sør-Øst vedtok i fjor å inngå en kontrakt med en ekstern partner om modernisering av IKT-infrastrukturen ved sykehusene. Denne sourcing-prosessen er ikke ferdigstilt, men uansett utfall av prosessen vil du få en svært spennende stilling og utfordrende arbeidsoppgaver i årene fremover, samt mulighet til å bygge en karriere i det mest spennende området innen IKT for tiden; helse-IKT!

Vi tilbyr

Interessante, utviklende og varierte arbeidsoppgaver
Høyt faglig nivå og trivelig arbeidsmiljø
Bidra i spennende endrings- og utviklingsprosesser
Fleksible arbeidstidsordninger
Gode pensjons- og forsikringsvilkår

Kvalifikasjoner

Teknisk kompetanse innen flere av de aktuelle arbeidsområdene
Erfaring med ITIL rammeverk
Stor interesse for IKT faget
Sertifiseringer innenfor nevnte arbeidsområder vil være en fordel
Relevant erfaring kan kompensere for manglende høyskoleutdanning

Personlige egenskaper

Høy serviceinnstilling
Strukturert arbeidsform
Gode samarbeidsevner
Endringsvillig
Evne til å jobbe selvstendig og i team
God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidsgiver:

Kontaktperson:
Eirik Møller
Tlf: 90629504

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler