Leder leveransestyring

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst.

Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste.  Sykehuspartner hadde en omsetning i 2018 på 3,6 milliarder kroner og har ca 1500 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner er miljøsertifisert.

 

Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, «hull i CV», nasjonal eller etnisk bakgrunn.


Har du erfaring med styring av leveranseprosesser? Ønsker du å være del av et faglig dyktig arbeidsmiljø? Vil du spesialisere deg til å bli en av de beste i bransjen? Vil du bidra til innføring av nye IKT-tjenester i Helse Sør-Øst?


Omfanget av våre tjenester gir utfordringer og erfaringer få andre virksomheter kan tilby. Arbeidet omfatter komplekse løsninger, sammensatte problemstillinger og ny teknologi. Noen dager vil by på høyt tempo. I vår komplekse IKT-infrastruktur er du en viktig medspiller på veien til en forenklet IKT-hverdag. Våre IKT-tjenester brukes av alle sykehus i Helse Sør Øst.


Avdeling Basistjenester i virksomhetsområdet IKT-tjenester har ansvar for fagområdene data- og telekommunikasjon, serverdrift og lagring, samt tilgangsstyring. Fagområdene er organisert i egne seksjoner. Seksjon Eksterne tjenester ivaretar funksjoner på tvers av seksjonene. Seksjon Eksterne tjenester søker en leder av avdelingens funksjon for leveransestyring.   

Leveransestyring skal sikre at alle bestillinger er komplette og entydige før bestillingene plasseres i fagseksjonene. Leveransestyring prioriterer bestillingene og har ansvar for at leveransefrister overholdes. Leveransestyring består for tiden av 5 medarbeidere.  


Leveransestyring er en nyopprettet funksjon. Lederen får ansvar for å utvikle og videreutvikle mennesker, prosesser og den verktøystøtte som er nødvendig for at Basistjenester skal kunne levere med avtalt kvalitet til avtalt tid. Endringer i arbeidsoppgaver må påregnes i takt med virksomhetens utvikling og endrede behov.

Arbeidssted vil være Skøyen og det er ønskelig med oppstart så snart som mulig etter nyttår. 

Vi tilbyr

 • Faglig utvikling med muligheten til å bli markedsledende i faget
 • En interessant og selvstendig stilling i en svært spennende og samfunnsnyttig bransje
 • Hyggelig arbeidsmiljø med dyktige kolleger
 • Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
 • Fleksible arbeidstidsordninger

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige
søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf.
offentlighetslovens §25. 

Kvalifikasjoner

 • Erfaring fra tilsvarende funksjon i en større IT-virksomhet
 • Prosessforståelse og kjennskap til ITIL-rammeverk
 • Forretningsforståelse
 • Gode kunnskaper innen Excel, Word og Powerpoint
 • Utdanning fra høyskole eller universitet
 • Erfaring innen endringsledelse
 • Lang og relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning

Personlige egenskaper

 • Du må like utfordringer, være fremoverlent og tilpasningsdyktig
 • Du må ha analytiske evner, arbeide strukturert og ha høy arbeidskapasitet
 • Du må være god til å kommunisere både skriftlig og muntlig 
 • Du må kunne motivere, sette mål, og være ansvarlig for resultater på vegne av Leveransestyring
 • Du arbeider selvstendig samtidig som du er en samarbeidsorientert medspiller

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
ET-Interne tjenester, Sykehuspartner HF
Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Morten Haugan
Tlf: 90597986

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler