Leveranseansvarlig/prosjektleder – IKT-porteføljer

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Vi trenger deg som er flink til å jobbe med mennesker og teknologi, og som vil ta utfordringen med å lede leveransearbeid/prosjekter innen våre IKT- tjenester. For denne oppgaven bør du ha IKT-bakgrunn og erfaring fra IKT-utvikling eller leveranser på IKT-området. Du har gjerne erfaring som prosjektleder eller har ambisjoner om å bli prosjektleder.

Sykehuspartner har endret organisasjonen og tilhørende arbeidsprosesser. Enheten med ansvar for leveransegjennomføring er i en oppbyggingsfase, og vi behøver deg som trives med utfordringer og som ønsker å bidra i utvikling av en profesjonell leveranseorganisasjon. Våre leveranseansvarlige vil være del av prosjektledermiljøet og vil også få ansvar for mindre prosjekter.

Vi er i dag om lag 70 personer som jobber med ulike prosjekter og IKT-leveranser. Vårt mål er å utvikle et profesjonelt miljø innenfor prosjektarbeid, og vi kan tilby et spennende fagmiljø med hyggelige og kompetente kolleger.

Vi tilbyr

Godt arbeidsmiljø
Karriere innen prosjekt og prosjektledelse
Lederutviklingsprogram i regi av Sykehuspartner
Fleksibel arbeidstidsordning
Lønn etter avtale
Gode pensjonsordninger

Kvalifikasjoner

IKT kompetanse og erfaring fra IKT utvikling og/eller leveransearbeid
Prosessdriver og gode lederegenskaper
Kompetanse på prosjektledelse/ prosjektgjennomføring

Personlige egenskaper

Selvstendig med gjennomføringsevne
Resultatorientert
Kan engasjere og motivere andre
Gode kommunikasjonsevner
Fleksibel og liker å være i et miljø i stor utvikling

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 30.05.2018

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:

Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Bengt Ragnar Lyng
Tlf: 92433836

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler