Leveranseplanlegger

Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst, som gjør dem i stand til å gi nødvendig behandling til ca 2,9 millioner mennesker i regionen. Vi sørger for at utstyret helsepersonell er avhengige av fungerer som det skal, og at informasjon om pasientene er tilgjengelig for dem som trenger den når de trenger den – og ingen andre. Og det er livsviktig at vi lykkes. Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.

Seksjon Leveranseplanlegging har som oppgaver å kapasitetsplanlegge og følge opp Sykehuspartners tjenesteleveranser fra planlegging til de er produksjonssatt og levert. Seksjonen er plassert i virksomhetsområde Plan og styring, i avdeling planlegging og leveransestyring. Vi søker nå en ny medarbeider til å forsterke arbeidet innen kapasitetsplanlegging og – oppfølging.

Leveranseplanlegging har ansvar for å utarbeide og forvalte leveranser som er sentralt styrt, og følge opp alle godkjente leveranser basert på estimater, prioriteringer og kapasitet. Seksjonen legger opp en tidsplan til alle sentralt styrte og godkjente leveranser og følger opp overordnet status underveis i leveranseløpet frem til produksjonsdato. Seksjonens arbeid gjennomføres i tett dialog med organisasjonen for øvrig, tjenesteportefølje ansvarlige, tjeneste eiere, tjenesteansvarlige, prosjektledere, leveransekoordinatorer og leveranseeiere.

Som ny medarbeider i vårt team vil du ha fokus på å kapasitetsplanlegge og følge opp leveranser på tvers av større og mindre prosjekter, oppgraderinger og løpende endringer. De ulike leveransene skal struktureres og planlegges, avstemmes i forhold til kapasitet og pågående leveranser, og gjennomføring av avtalte leveranser følges opp.

Vi ønsker en ny kollega med god IKT-kompetanse som kan forstå hvordan Sykehuspartners IKT-tjenester er bygget opp, og som er sterk på kommunikasjon og samhandling. Har du i tillegg analytiske egenskaper, god prosessforståelse og evnen til å manøvrere fra helhetsbilde til komplekse detaljer kan du være den personen vi ser etter.

Vi tilbyr

Spennende arbeidsoppgaver i et dynamisk miljø
Fleksible arbeidstidsordninger
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
Arbeidssted nær offentlig kommunikasjon
Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

Erfaring med kapasitetsplanlegging – og oppfølging
Erfaring med porteføljestyring og ressursstyring
Prosjektlederkompetanse/-erfaring innenfor IKT-tjenester
God forståelse for oppbygging av IKT-tjenester
Kjennskap til prosjektveiviseren eller Prince2 metodikk
ITIL-sertifisering
Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsegenskaper
Erfaring fra større IKT-miljøer og offentlig sektor er ønskelig
Kjennskap til helsesektor og helseforetak er en fordel
Relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet

Personlige egenskaper

Du må være proaktiv og analytisk, ha evnen til å koordinere, være en do’er samt kunne jobbe selvstendig.

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 01.06.2018

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:

Hoffsveien 1D, 0275 Oslo
0275 Oslo

Kontaktperson:
Ingvill G Brande
Tlf: 93409044

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler