Masterstudent med lidenskap for å lage gode tjenester for brukerne og UX design? Klar for jobb neste høst?

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no

Vil du være med på å lage gode IT-løsninger til hele Norges befolkning?

Bli Tech Graduate hos en av Norges mest innovative virksomheter!

Vi ønsker deg som er ferdig med din master i løpet av 2023, og som vil bli en del av et av Norges største IT-miljøer gjennom vårt 1-årige Tech Graduate program.

Som graduate hos oss går du rett inn i en fast stilling, og vil det første året være en del av vårt Tech Graduate program. Gjennom programmet blir du en del av et større nettverk og får knytte kontakter på tvers av hele organisasjonen. Vi ønsker å gi deg en mykere overgang fra skolebenken til arbeidslivet ved å bistå med faglig oppfølgning, trygghet og morsomme sosiale aktiviteter gjennom hele året som Tech Graduate. Vi lover utfordrende og meningsfylte arbeidsoppgaver, og muligheten til å jobbe med noen av Norges største og viktigste systemer. Du får bruke din kompetanse samtidig som du tilegner deg ny kunnskap sammen med noen av de beste på ditt fagfelt!

Vi tilbyr

Hos oss får du:

  • muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker
  • store muligheter til å planlegge egen arbeidsdag
  • etablere nettverk og få mange gode venner. Det er kanskje noe av det beste ved å være Tech Graduate. Gjennom programmet blir du kjent med andre nyutdannede i hele Skattetaten som du vil ha glede av i hele din karriere hos oss - og vi tror du vil få flere nye gode venner både der og gjennom Ung i Skatt, som er en sosial møteplass for våre yngre medarbeidere
  • engasjerte ledere og faddere
  • utfordrende oppgaver, store fagmiljø og gode utviklingsmuligheter. IT i Skatteetaten har ett av Norges største IT-miljøer med over 900 faste ansatte. Du har mulighet til å prøve andre fagområder og stillinger dersom du finner noe enda morsommere enn det du startet med
  • kompetanseutvikling gjennom deltakelse på ulike kurs og samlinger

Hos oss får du rammer som sikrer deg en fornuftig balanse mellom jobb og fritid: du får fleksitid og betalt overtid, sommertid, samt mulighet for å trene litt i arbeidstiden. Medlemskap i Statens pensjonskasse, som blant annet har en av Norges beste pensjonsordninger, følger også med.
 
Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.

Som Tech Graduate ansettes du i fast stilling og lønnes som rådgiver/overingeniør (kode 1434/1087) fra kr. 550.000 til 590 000. Stillingen har seks måneders prøvetid, og når vi jobber på tvers av flere lokasjoner kan det noen ganger være nødvendig å reise litt. 

Verdt å merke seg før du søker
Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Kan vi ikke det, hører du selvsagt fra oss. 

Personlige egenskaper

For å være aktuell i stillingen må du fullføre en master innen tjenestedesign, ux-design eller tilsvarende, med gode akademiske resultater, i løpet av 2023. Du må kunne formulere deg godt på norsk, både muntlig og skriftlig.

Du har et brennende engasjement for å løse brukerutfordringer og være med å teste ut ny teknologi. Vi liker å utvikle oss videre, og verdsetter en kultur hvor vi bygger egen kompetanse og deler av vår kunnskap med våre kolleger. Vi jobber ofte sammen i ulike team og derfor kommer gode samarbeids- og kommunikasjonsevner godt med. Om du er litt nytenkende i måten du løser utfordringer på, tar initiativ og er nysgjerrig tror vi at du vil passe godt inn hos oss.

Vi ber om at vitnemål/karakterutskrifter og relevante attester lastes opp som vedlegg til den elektroniske søknaden. 

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 09.10.2022

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
IT, Skatteetaten
Fredrik Selmers vei 4
0663 Oslo

Kontaktperson:
Anne-Lise Hauge-Nilsen
Anne-Lise.Hauge-Nilsen@skatteetaten.no
Tlf: 907 29 276

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler