Motiveres du av å hjelpe andre? Er du en som kan holde hodet kaldt når det koker rundt deg?Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. 

Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste.  Sykehuspartner hadde en omsetning i 2018 på 3,6 milliarder kroner og har ca 1500 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner er miljøsertifisert.

 Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, «hull i CV», nasjonal eller etnisk bakgrunn.


Trives du å jobbe med tekniske og krevende oppgaver?  Da er kanskje dette en jobb for deg?

I Lokal Service Oslo er vår fremste oppgave å yte god IKT-support og service til brukere ute på alle OUS sine sykehus. I tillegg har vi ansvar får å levere ut deres IKT-utstyr, klargjøre dette for bruk, samt returnere det som ikke lengre brukes.

Du vil rapportere til enhetsleder for Lokal service Oslo, og jobbe fortrinnsvis mot brukere i Oslo Universitetssykehus (OUS). Du må trives og ha erfaring med IKT og kundebehandling. Det er en fordel om du har førerkort klasse B.

Arbeidstid: Mandag - Fredag 08:00 – 15:30
Arbeidssted: Oslo Universitetssykehus (OUS)

Stillingen er et vikariat med varighet i 6 måneder.

Vi tilbyr

 • Spennende og viktige oppgaver i et miljø som preges av både samarbeid og selvstendig ansvar
 • Godt arbeidsmiljø

 

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

 • Erfaring fra Teknisk Support og/eller brukerstøtte 
 • IKT-faglig innsikt
 • Gjerne kjennskap til helsevesenet, spesifikt OUS
 • Førerkort klasse B
 • Flytende norsk, både skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

 • Selvgående 
 • Service- og kundeorientert
 • Gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper
 • Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 14.04.2020

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Sykehuspartner HF
0450 Oslo

Kontaktperson:
Aid Robertsen
Tlf: 47754217

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler