Naturforvaltning - rådgiver/seniorrådgiver

Om stillingen

Har du lyst til å arbeide med å ta vare på naturmangfoldet og naturverdier i Innlandet? Statsforvalteren i Innlandet har ledig stilling med oppgaver knyttet opp imot vår forvaltning av eksisterende verneområder. 

Stillingen utlyses via traineeprogrammet i staten og er forbeholdt personer med nedsatt funksjonsevne og/eller hull i CV-en som har høyere utdanning. Stillingens varighet er ett år.

For å bli vurdert til stillingen må du klart tilkjennegi at du er i målgruppen ved å erklære i søknaden (krysse av i rekrutteringsverktøyet) at du enten har nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en. Oppfyller du ikke ett av disse kravene kvalifiserer du ikke til denne traineestillingen. 

Mer informasjon om innholdet i traineeprogrammet og hvem som kan søke finner du her. 


Arbeidsoppgaver

Stillingen er primært knyttet opp imot i vår forvaltning av eksisterende verneområder. Dette omfatter bla. å behandle dispensasjonssøknader, utarbeide forvaltningsplaner, besøksforvaltning, planlegge skjøtsel og informasjonstiltak. Andre oppgaver kan være å bidra med å restaurere våtmark, ivareta trua arter og naturtyper, kart-/databasearbeid og gi naturfaglige innspill i arealsaker. Andre arbeidsoppgaver i enheten kan også være aktuelt.


Kvalifikasjonskrav

Statsforvalteren søker etter deg som har høyere naturfaglig utdannelse (mastergrad eller tilsvarende). Kravet til utdanningsgrad kan oppveies av særlig relevant og god realkompetanse. 

I tillegg er det ønskelig med relevant erfaring fra offentlig naturforvaltning.
Kjennskap til oppgavene som ligger til stillingen vil vektlegges.

Vi ønsker en person med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, samt god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Du må kunne arbeide målrettet, ta initiativ og være resultatorientert. Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.


Vi tilbyr

  • arbeidsmiljø preget av høy kompetanse og faglig spennende oppgaver.
  • avlønning som rådgiver (1434) eller seniorrådgiver (1364), lønnsspenn 500.000-650.000, avhengig av kvalifikasjoner. For særlig kvalifiserte søkere kan høyere avlønning vurderes.
  • god pensjonsordning i Statens pensjonskasse
  • fleksibel arbeidstid

Prøvetiden er 6 måneder.


Annen informasjon

Opplysninger om stillingen gis av avdelingsdirektør Vebjørn Knarrum på tlf. 61 26 60 70 / 952 31 575 eller underdirektør Steinar Fossum på tlf. 61 26 60 69.

Nærmere informasjon om Statsforvalteren i Innlandet finnes på https://www.statsforvalter.no/innlandet.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkere ber om å ikke bli oppført på søkerlista, jf. offentlighetslovens § 25.


Søknadsfrist: 01.08.2021

Arbeidssted: Rosenlund, Lillehammer

Arbeidsgiver:
Statsforvalteren i Innlandet

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler