.NET-utvikler som vil jobbe med spennende teknologi fra Microsoft?

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no

Skatteetaten har utviklet et kontrollstøttesystem som brukes i etatens kontrollvirksomhet. Løsningen benytter Microsoft SharePoint som utviklingsplattform og vi koder i hovedsak i C#, men vi benytter også rammeverk som React. Løsningen er integrert mot andre systemer og komponenter gjennom ulike REST-grensesnitt. Som en del av teamet vil du delta i alle deler av utviklingsprosessen, fra løsningsdesign til implementasjon i backend og frontend. Har du ikke erfaring med SharePoint som utviklingsplattform? Vår erfaring er at du vil lære dette raskt og hele teamet vil støtte deg i læringsprosessen. Kontrollstøttesystemet er under kontinuerlig videreutvikling og vi trenger å øke utviklingskapasiteten for å kunne håndtere nye utfordringer. Er du vår nye full-stack systemutvikler innenfor SharePoint og .NET?

Vi tilbyr

Høres det givende ut å jobbe et sted med et inspirerende samfunnsoppdrag? Da tror vi du vil trives hos oss! Vi kan friste med muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit i befolkningen. Du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder, og med store muligheter til å planlegge egen arbeidsdag.

Hos oss får du rammer som sikrer deg en fornuftig balanse mellom jobb og fritid: du får fleksitid og betalt overtid, sommertid, samt mulighet for å trene litt i arbeidstiden. Medlemskap i Statens pensjonskasse, som blant annet har en av Norges beste pensjonsordninger, følger også med.
 
Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om noe hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.

 Du blir ansatt som overingeniør/senioringeniør (1087/1181) fra kr 500.000 til 860.000 avhengig av kvalifikasjoner. Høyere lønn kan vurderes for særskilt kvalifiserte. Stillingen har seks måneders prøvetid. 

Hvorfor skal du velge oss - sånn egentlig? Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Du får selvsagt beskjed om utfallet.

Kvalifikasjoner

  • høyere utdannelse innen IT
  • erfaring med utvikling av web-baserte applikasjoner
  • erfaring med C#
  • erfaring med relasjonsdatabaser
  • ønskelig med erfaring fra bruk av SharePoint som utviklingsplattform (men ikke et krav)
  • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som:

  • er nysgjerrig på nye teknologier og nye måter å løse problemer på
  • har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • er strukturert og med evne til å jobbe selvstendig
  • er analytisk og med evne til raskt å sette deg inn i nye problemstillinger

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 30.11.2022

Arbeidssted: Grimstad

Arbeidsgiver:
IT, Skatteetaten
Jon Lilletuns vei 1
4879 Grimstad

Kontaktperson:
Rune Gunleifsen
Tlf: 952 10 882

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler