Nyutdannet jurist?

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Du får selvsagt beskjed om utfallet.

Skatteetaten er en nytenkende organisasjon med et viktig samfunnsoppdrag! Vi sikrer finansieringen av velferdssamfunnet, og det er vi stolte av å gjøre på en måte som høster stor tillit i befolkningen.

Vår gruppe i Moss behandler søknader om refusjon av norsk merverdiavgift fra utenlandske næringsdrivende, ambassader og internasjonale organisasjoner, samt forvalter den forenklede registerordningen for utenlandske tilbydere av elektroniske tjenester og varer til privatpersoner i Norge (VAT On E-Commerce: VOEC).

Gruppen består i dag av 16 ansatte, hvorav 2 er jurister. 

Hvem ser vi etter?
Du er en dyktig jurist, gjerne i slutten av studiene eller nyutdannet. Du må ikke ha erfaring for å søke. Vårens kandidater oppfordres til å søke.

Det er viktig for stillingen at du vil bidra i et miljø med høye krav til leveranser og frister, og at du liker å arbeide i team, dele kunnskap og støtte dine kollegaer på veien til gruppens mål. Du liker også et miljø hvor det jobbes med mange og varierte oppgaver, og hvor det er fokus på å være fleksible og å jobbe på tvers - dette er du nysgjerrig på å utforske! 

Som jurist i avdeling utland har du sans for et godt og tydelig språk, og du har høy kvalitet når du skriver og formidler, både på norsk og engelsk.

Stillingen har kontorsted i Moss, men det er fleksibel arbeidstid og -ordning, med mulighet for delvis hjemmekontor. 

Ønsker du å bli bedre kjent med vår gruppe og arbeidshverdagen vår? 
Hvis du blir innkalt til intervju, får du mulighet til "omvendt referanseintervju" med noen av våre ansatte i gruppen i Moss. Da kan du finne ut mer om hvordan det egentlig er å jobbe hos oss!

Vi tilbyr

  • Faglig og personlig utvikling
  • Fleksitid og betalt overtid, samt mulighet for å trene i arbeidstiden
  • Medlemskap i Statens pensjonskasse som blant annet har en av Norges beste pensjonsordninger

Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det tilrettelegger vi for. Hos oss kan man inngå avtale om delvis hjemmearbeid i henhold til Skatteetatens gjeldende regelverk.

Stillingen lønnes som skattejurist eller seniorskattejurist, fra kr 500 000 - kr 800 000, avhengig av kvalifikasjoner og erfaring.

Vi har forenklet søknadsprosessen:
Du trenger ikke å skrive eller legge ved et søknadsbrev. Vi er mer opptatt av hva
du kan, dine erfaringer og kompetanse enn hvor flink du er til å skrive en
jobbsøknad. Derfor ber vi deg om å levere en god og beskrivende CV hvor du får
frem hva du kan, har gjort og oppnådd som gjør deg kvalifisert for stillingen.
Har du allerede en CV, kan du laste den opp som vedlegg sammen med dine
vitnemål/karakterutskrifter og attester.

Vitnemål/karakterutskrifter og
attester må lastes opp (ev. via vitnemalsportalen.no) for at du skal bli
vurdert for stillingen. 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Kvalifikasjoner

  • Master i rettsvitenskap/juridisk embetseksamen. Internasjonale grader må være godkjent av NOKUT.
  • God formidlingsevne i engelsk, både muntlig og skriftlig.
  • Det er en fordel med erfaring/fordypning innen forvaltningsrett, skatteforvaltningsrett og/eller merverdiavgiftsrett.

For vårens kandidater må bestått eksamen og sensur foreligge senest ved oversendelse av innstilling til ansettelsesrådet.

Personlige egenskaper

  • Du er selvgående, samtidig som du liker å samhandle med andre i team.
  • Du har en positiv innstilling og er engasjert både i oppgaver og mennesker.
  • Du er nysgjerrig og utviklingsorientert - du trives med raske endringer.

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 27.05.2022

Arbeidssted: Moss

Arbeidsgiver:
Avdeling utland, Brukerdialog, Skatteetaten
Bernt Ankers gate 17
1534 Moss

Kontaktperson:
Andrine Kristin Lund
AndrineKristin.Lund@skatteetaten.no
Tlf: 988 36 999

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler