Ønsker du å drifte samfunnskritiske infrastrukturtjenester?

Norsk Helsenett SF er nasjonal tjenesteleverandør med sentral rolle i digitalisering av helse- og omsorgssektoren. 
Vi har en viktig rolle i samfunnet, hvor denne er tydeliggjort under situasjonen med nasjonal pandemi, der våre leveranser understøtter våre kunder sitt beredskaps- og behandlingsansvar. Divisjon for applikasjons- og plattformtjenester skal levere sentrale infrastruktur- og applikasjonskomponenter til helsesektoren. Vi er nå i gang med å  etablere en hybrid skyplattform med realisering av privat sky med bruk av blant annet teknologi som VMware NSX-T. Dette vil gi en verdiøkning for tjenester, gjennom bruk av kontainerteknologi, automatisering og selvbetjening. NHN skal tilby en moderne driftsplattform til helsesektoren, og vi ønsker nå å styrke vår kompetanse og leveringsevne gjennom å få flere kloke hoder med på laget.  Vi ser etter kreative og nysgjerrige medarbeidere som har engasjement og lyst til å være med på å skape fremtidens moderne driftsplattform. Har du kompetanse om Microsoft domeneforvaltning, automatisering og/eller identitetshåndtering? Ja da ønsker vi å høre fra deg!
Vi ønsker oss mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss.

Arbeidsoppgaver

NHN tar kontinuerlig i bruk ny teknologi, som medfører store muligheter og spennende utfordringer. Som ansatt i fagteam Windows driftsplattform eller tilgangsstyring vil du bidra med drift og forvaltning av Microsoft domener på Windows server eller identitetshåndtering gjennom CyberArk Privileged Access Management plattform. Du vil være en ressurs/rådgiver for daglige driftsoppgaver, og nasjonale prosjekter med videre utvikling og effektivisering av tjenestene. 
Etter hvert som man blir bedre kjent med oppgavene til driftsteamet vil det være mulighet for å ha roller i flere team, avhengig av interesse og kompetanse. Fagteamene består av mange ansatte med tverrfaglig bakgrunn som jobber selvstendig etter etablerte ITIL prosesser, og i tett samarbeid med andre fagteam i organisasjonen. 

Hvem ser vi etter? 

Vi ønsker at du har teknisk breddekompetanse, har interesse for arkitektur og drift, og forstår DevOps. Du har IT som både hobby og jobb, og du har en god dag når du virkelig har løst et problem som har vært utfordrende. Du har helst formell utdannelse innen IT, men noen års relevant arbeidserfaring kan veie opp for manglende utdannelse. Vi ønsker å komme i kontakt med: 

  • Deg som er nysgjerrig på teknologi.
  • Deg som er ansvarlig og selvgående, og som jobber strukturert 
  • Deg som er analytisk, forutseende og dyktig på feilsøking
  • Deg som stadig søker ny kompetanse og som er lærevillig
  • Deg som evner å se helhetsbilde og bidra til godt samarbeid på tvers av organisasjonsstruktur   
  • Deg som ser løsninger og bidrar aktivt til nytenkning og utvikling, og kommer med løsningsforslag
  • Deg som er positiv, og motiveres av å spille andre gode
  • Deg som er glad i å dokumentere, og som gjør det enkelt for andre i teamet å overta dine oppgaver ved behov
  • De som har gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig
  • Deg som brenner for IT-faget og som motiveres av å drifte viktige infrastrukturløsninger

Norsk arbeidsspråk er et krav så det er viktig at du er god på både norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Teknologiske nøkkelord: 
Har du i tillegg kjennskap til, eller er nysgjerrig på en eller flere av følgende nøkkelord? Da gleder vi oss til å lese ditt søknadsbrev.   
Windows, Linux, applikasjonsdrift, Cloud, Azure, AWS, server, nettverk, brannvegg, automatisering, Ansible, Puppet, Kubernetes, Docker, DevOps, SQL, Splunk. Dette er blant annet noe vi jobber med i NHN.

Opplæring i drift av våre systemer vil bli gitt, det viktigste er at du har evne og lyst til å lære mer og er motivert og innstilt på å løse oppgaver man ikke har utført før.

Vi tilbyr

I Norsk helsenett lever vi etter våre verdier: Vi er nysgjerrige, vi har driv og vi bryr oss. Vi motiveres av visjonen om å knytte Helse-Norge sammen og med å forenkle helsetjenesten. Vi tilbyr spennende utfordringer og muligheter i en kunnskapsintensiv virksomhet hvor ansatte har høy fagkompetanse, stort engasjement og utviklingsvilje. Du vil gjennom å jobbe hos oss møte kompetente og hyggelige kolleger som skaper et humørfylt og godt arbeidsmiljø, og som står klare til å ønsker deg varmt velkommen. 
Vi har konkurransedyktige betingelser og kan blant annet tilby deg en god pensjonsordning i KLP, gode forsikringsvilkår i DNB i tillegg til mange andre ansattgoder. Vi sitter i åpent kontorlandskap i moderne lokaler i Trondheim med gode fasiliteter på huset. 
Norsk helsenett er omfattet av sikkerhetsloven, og for ansatte i selskapet kan det potensielt bli aktuelt med sikkerhetsklarering. 
Vi gjør oppmerksom på at i henhold til offentleglova, kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. 

Norsk helsenett knytter Helse-Norge sammen, og har som formål å gjøre helseinformasjon og digitale tjenester tilgjengelig – trygt, enkelt og relevant. Slik hjelper vi innbyggerne med å mestre sin egen helsehverdag, helsesektoren til å yte gode helsetjenester, forskerne til å utvikle ny kunnskap og næringslivet til å levere sine tjenester for bedre helse. Vi jobber for å forenkle arbeidsdagen til helseforvaltningen slik at de kan samle seg om sitt samfunnsoppdrag.
For å kunne realisere formålet er det viktig at vi er nysgjerrige, har driv og bryr oss – noe som også er våre verdier. Vi har ansvar for de nasjonale e-helseløsningene helsenorge.no, kjernejournal, e-resept og grunndata. Blant våre kunder er alle helseforetakene og de private sykehusene, alle kommuner, alle fastleger og en rekke andre helseaktører og ulike tredjepartsleverandører. Vi er et statsforetak med om lag 700 ansatte, og vårt hovedkontor er i Trondheim med avdelingskontor i Tromsø, Bergen, Svalbard og i Oslo. Les mer om oss på vår hjemmeside.

Søknadsfrist: 31.01.2021

Arbeidssted: Trondheim

Arbeidsgiver:
Norsk Helsenett SF

Kontaktperson:
Birgithe Tømmervold, HR-rådgiver
Tlf: 99551693

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler