Ønsker du å jobbe med tjenestedesign innen helse?

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst.

Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste.  Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner er miljøsertifisert.

 

Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, «hull i CV», nasjonal eller etnisk bakgrunn.


Vil du være med å bygge opp et tjenestedesignmiljø i Sykehuspartner og bidra til en brukervennlig og menneskeorient hverdag på sykehusene?

I Sykehuspartner ønsker vi å skape brukervennlige tjenester og løsninger for både pasienter og helsepersonell på sykehusene. Som tjenestedesigner i Sykehuspartner vil du bidra med å utvikle fremtidens helsetjenester.

Vi er et tjenestedesignteam som består av fem designere som jobber med både mindre prosjekter og store offentlige anskaffelser. Det er stor variasjon i oppgavene vi jobber med; alt fra å utvikle nye tjenester til å forbedre eksisterende tjenester for både helsepersonell og pasienter. 

Blant annet jobber vi med prosjekter som gjør det enklere for innbyggere å få informasjon fra sykehuset rundt egen behandling, utvikle fremtidige helsetjenester i hjemmet, forbedre arbeidsprosessene på fødeavdelinger, forbedre flyten inne på sykehusene og formidle strategi og visjoner for fremtiden. 

Nå leter vi etter deg som kan løfte blikket og tenke strategisk rundt digitalisering av helsetjenester og som ikke er redd for å stille spørsmål til hvorfor ting gjøres som de gjør.

Vi tilbyr

 • Muligheten for deg å kombinere tjenestedesign med helse og teknologi
 • Meningsfulle oppgaver i et trivelig arbeidsmiljø på Skøyen
 • Kompetente kollegaer og faglig krevende utfordringer
 • Lønn og vilkår etter avtale

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

 • Høyere relevant utdannelse. Lengre relevant erfaring kan gjøre opp for mindre relevant utdanning
 • Et par års arbeidserfaring er å foretrekke, men er du nyutdannet så må du gjerne også søke
 • Erfaring med å jobbe teambasert og brukersentrert i store og små prosjekter
 • Gjerne erfaring med organisasjons- eller forretningsutvikling

Personlige egenskaper

 • Empatisk og hjelpsom
 • Deler erfaring og kunnskap med kollegaene dine
 • Trives med å samarbeide i tverrfaglige team
 • Nysgjerrig på komplekse problemstillinger
 • Løsningsorientert og har høy kvalitet på arbeidet ditt

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 15.08.2021

Arbeidsgiver:
Utvikling og innovasjon, Sykehuspartner HF
0275

Kontaktperson:
Alia Zaka
Tlf: 45182212

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler