Ønsker du å jobbe som IT-utviklingsleder i en av Norges mest innovative virksomheter?

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no

Skatteetaten er nylig kåret til Norges 5. mest innovative virksomhet. Vi har lykkes godt med våre IT-utviklingsprosjekter. I det videre vil vi i enda større grad bruke data, analyse og maskinlæring og skyen for å lage løsninger til beste for borgere og næringsliv. I den forbindelse søker vi deg som enten har erfaring som IT-utviklingsleder eller er motivert for å bygge opp slik erfaring.

I Skatteetaten vil du inngå i et større kompetansemiljø med IT-utviklingsledere, prosjektledere, prosessdrivere som har erfaring med å lede tverrfaglig utviklingsarbeid på forretningskritiske områder som f.eks. Skattemeldingen, MVA-ordningen, Offentlig innkreving, Utlandsområdet, m.m. Vi satser strategisk og langsiktig, men arbeidsformen i det daglige er smidig der forretningsutviklere, jurister, saksbehandlere, arkitekter, utviklere og endringsledere jobber sammen i team. Vi har oppnådd høy grad av automatisert testing og produksjonssetter daglig. Våre produktteam samarbeider om felles leveranser ledet av en utviklingsleder som inngår i et tverrfaglige prosjektlederteam eller i ledelsen av et forvaltningsområde.

Vi skal styrke vår bemanning på flere områder og akkurat nå søker vi deg som har erfaring fra utviklingsledelse der hovedproduktet som leveres er egenutviklete applikasjoner basert på moderne teknologi. Du må ha erfaring med operativ ledelse av tverrfaglige team, enten som teamleder eller med ledelse av flere tverrfaglige team.

Vi tilbyr

 • mulighet til å jobbe med samfunnsaktuelle systemer og løsninger
 • store og kompetente fagmiljøer
 • fleksitid og betalt overtid
 • trening i arbeidstiden
 • en raus personalpolitikk
 • medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av Norges beste pensjonsordninger
 • moderne lokaler ved Helsfyr med svært godt kollektivtilbud

Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om hjemmearbeid (hjemmekontor) når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.

Stillingen har seks måneders prøvetid, og når vi jobber på tvers av flere lokasjoner kan det noen ganger være nødvendig å reise litt.

Kvalifikasjoner

 • minimum 5 års erfaring fra utvikling og innføring av egenutviklede fagsystemer
 • relevant erfaring fra ledelse av team i prosjekter eller linjeenheter
 • kan vise til praktisk erfaring med smidig utviklingsmetodikk og tverrfaglige team
 • erfaring fra arbeid i ledelsesteam

Personlige egenskaper

 • du er god til å skape samarbeid
 • du har god kommunikasjonsevne
 • du har evne til å motivere medarbeidere

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 10.10.2022

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
IT, Skatteetaten
Fredrik Selmers vei 4
0663 Oslo

Kontaktperson:
Per Morten Ek
permorten.ek@skatteetaten.no
Tlf: 901 39 033

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler