Ønsker du en deltidsjobb med juridisk saksbehandling? 

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no

Vi trenger to saksbehandlere til å behandle ulike klager innen skatteområdet. Vi er fleksible, så du kan fint jobbe én dag i uken og opp mot full tid i kortere perioder. Arbeidstiden kan vi tilpasse studier og eksamensperioder, slik at det passer godt for deg som studerer juss. Vi tilbyr fast ansettelse i 30 % stilling.

Vi er 17 dyktige medarbeidere som behandler et bredt spekter av saker om skatt og avgift der Skattedirektoratet er klageinstans. Vi har et godt fagmiljø og deler gjerne all vår kunnskap med deg. 

Vi tilbyr

Høres det givende ut å jobbe et sted med et inspirerende samfunnsoppdrag? Da tror vi du vil trives hos oss! Vi kan friste med muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit i befolkningen. 

Du får

  • en individuell arbeidsordning gjennom året slik at arbeidet kan kombineres med studier. 
  • god opplæring og utvikling i et fagmiljø med høy fagkompetanse.
  • medlemskap i Statens pensjonskasse, som er en av Norges beste pensjonsordninger.

Du blir ansatt som førstekonsulent, med en årslønn mellom 450 000 – 550 000 kr, avhengig av kvalifikasjonene dine.

Verdt å merke seg før du søker

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Du får selvsagt beskjed om utfallet.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker oss deltidsansatte med juridisk kunnskap, f.eks. studenter som har kommet halvveis eller lenger i jusstudiet, og som har interesse for saksbehandling og særlig fagområdene skatt og avgift. 

  • du har fullført minst tre år av din pågående høyere utdanning innen rettsvitenskap. Internasjonale grader må være godkjent av NOKUT.  
  • du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne
  • du har gode digitale ferdigheter  

Vitnemål/karakterutskrifter fra videregående skole og gjennomførte eksamener, må vedlegges (kan laste opp fra vitnemålsportalen) for at du skal bli vurdert for stillingen. Har du attester fra jobber ber vi om at du også legger ved dette. 

Personlige egenskaper

Du jobber effektivt for å kunne løse mange saker, samtidig som du er nøyaktig ved at avgjørelsene er velskrevne og velbegrunnet. Du setter deg raskt inn i ulike fagområder, kan jobbe selvstendig og bidra til å nå krav til leveranser og frister Vi ønsker også at du har gode samarbeidsegenskaper. 

Stillingsbrøk

30

Søknadsfrist: 22.08.2022

Arbeidssted: OSLO

Arbeidsgiver:
Saksbehandlere til klagesaker i juridisk avdeling, Skattedirektoratet
Fredrik Selmers vei 4
0663 OSLO

Kontaktperson:
Daniel Hermundstad
Tlf: 996 15 171

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler