Personalrådgiver

Nasjonalbiblioteket er en av landets største og viktigste kulturinstitusjoner, og en av de fremste kildene til kunnskap om Norge og norske forhold. Med forankring i pliktavleveringsloven samler og bevarer vi det som er publisert i Norge innenfor alle medietyper, som bøker, tidsskrifter, aviser, musikk, film, foto, i kringkasting og på nett. I kraft av samlingen og ved å gjøre den tilgjengelig via digitale tjenester, danner Nasjonalbiblioteket grunnlag for dokumentasjon, forskning og læring, og bidrar til å skape identitet og tilhørighet.

Nasjonalbiblioteket skal bidra til å videreutvikle norske bibliotek som aktive og aktuelle samfunnsinstitusjoner, og har som mål å være et av Europas mest spennende og moderne nasjonalbibliotek.

Vi har 445 ansatte i Oslo og Mo i Rana, og et budsjett på 562 millioner kroner.

Nasjonalbiblioteket ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen, og deltar i regjeringens inkluderingsdugnad. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, etnisk bakgrunn, seksuell legning eller hull i CV. Arbeidsforholdene vil bli lagt til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Opplysninger om nedsatt funksjonsevne eller hull i CV kan bli brukt til registreringsformål. Navn på alle søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli ført opp på den offisielle søkerlista, jf. Offentleglova § 25. Kopi av attester og vitnemål må vedlegges søknaden, og originaler fremlegges ved intervju.

«Det gjennomføres forsøk med anonyme søknader i staten. Anonymiseringen av søknader skal gjelde den første utsilingsfasen av aktuelle kandidater som er aktuelle for intervju. Forsøket evalueres av Difi, som behandler anonyme opplysninger om ansettelsesprosessen og det blir utarbeidet en statistikk over resultatet av forsøket. Opplysninger om enkeltpersoner vil ikke bli utlevert til andre i forbindelse med forsøket og evalueringen, men reglene om innsyn i offentlig søkerliste og utvidet søkerliste gjelder.»

Nasjonalbiblioteket har ledig vikariat som personalrådgiver

Er du en positiv person med stor arbeidsglede?  Har du noen års erfaring fra oppgaver innenfor fagområdet lønn og kjenner godt Statens reiseregulativ?  Da har vi en spennende stilling til deg.  
Personalavdelingen søker deg som er kunnskapsrik, strukturert, serviceorientert og har god forståelse for å arbeide i operativt drift med personal- og lønnsadministrasjon. Du vil ha både selvstendige oppgaver og jobbe i et hyggelig team. Vi benytter Direktoratet for økonomistyring i staten (DFØ) som lønns- og regnskapssentral.  

Seksjon personal, lønn og arkiv består av totalt 10 medarbeidere og du vil rapportere til seksjonsleder for personalavdelingen.  

Vikariatet varer ut året 2020. Snarlig tiltredelse.

Vi tilbyr

* Midlertidig stilling ut året 2020 med snarlig tiltredelse
* Variert jobb med selvstendige oppgaver
* Godt fagmiljø og gode kollegaer
* Stilling som 1434 rådgiver. Aktuell innplassering for denne stillingen vil være fra ltr. 55 – 58 som fortiden utgjør kr. 488 000 – 513 600.- pr år. Høyere avlønning kan vurderes ved spesielt gode kvalifikasjoner.
* Medlemskap i Statens Pensjonskasse.

Kvalifikasjoner

* Ønskelig med 3-årig bachelor innen fagområdet. Realkompetanse kan oppveie for manglende utdanning.
* God kjennskap til Statens reiseregulativ
* Erfaring med rekruttering, gjerne erfaring med Webcruiter 
* Særdeles gode IT-kunnskaper spesielt i Excel 
* Erfaring innen lønnsarbeid 
* God systemforståelse, ønskelig med erfaring fra SAP kjernesystem
* Kunnskap om lov og avtaleverk for offentlig virksomhet er en fordel
* God formuleringsevne i norsk skriftlig og muntlig 

 

Personlige egenskaper

* Strukturert og nøyaktig
* Positiv og utadvendt
* Selvstendig og selvgående  
* Serviceinnstilt og løsningsorientert
* Evne og vilje til omstilling og nytenkning
* Høy grad av evne til å samarbeide med andre

Personlig egnethet vil bli vektlagt

 

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 30.01.2020

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Nasjonalbiblioteket
Henrik Ibsensgate 110
0255 Oslo

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler