Produksjonsleder/fagarbeider

Mære landbruksskole har en ammekubesetning på 32 mordyr og en sauebesetning på 40 vinterfôra sau. Vi søker nå vikar i 100% stilling for èn av våre ansatte i disse produksjonene. Vikariatet varer i 6 måneder, og med mulighet til forlengelse. Den som tilsettes vil få stillingstittel produksjonsleder eller fagarbeider (avhengig av utdannelse og praksis). 

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgaver vil være daglig drift av ammeku- og saueproduksjonen, og planlegging, tilrettelegging og gjennomføring av undervisning i samarbeid med faglærer. Deltagelse i FoU-virksomhet. Den som tilsettes må også bidra med noe arbeid i melkefjøset.  

Kvalifikasjoner

Du må gjerne ha bachelor i husdyrfag eller være agronom med relevant praksis. Annen landbruksutdanning kombinert med god praksis vil også bli vurdert.

Krav om gyldig politiattest.

   

Personlige egenskaper

Evne til å arbeide selvstendig.

Kommunisere godt med ansatte og elever.

Evne til å kombinere teoretiske og praktiske ferdigheter.

Vektlegge HMS i arbeidet.

Vi tilbyr

Et godt arbeidsmiljø med engasjerte og hyggelige kollegaer.

Gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Lønn etter avtale, og etter ansettelsesvilkår for Trøndelag Fylkeskommune.

Vår visjon er «Vi skaper historie».

Vi lever etter verdiene: Åpen og nysgjerrig i holdning, Modig og ansvarlig i handling.

Trøndelag fylkeskommune er en kunnskapsorganisasjon med stor tverrfaglighet og rundt 4400 medarbeidere. Vi leverer tjenester som er viktig for folks hverdag. De største ansvarsområdene er utdanning, tannhelse og samferdsel. Vi er en stor samfunnsutvikler innen kultur, folkehelse, plan- og næringsutvikling. Trøndelag fylkeskommune er en av landets største vegeiere.

Trøndelag fylkeskommune trenger medarbeidere med ulik kompetanse, livserfaring og bakgrunn. Det gjøre oss enda bedre i stand til å løse oppgavene våre. Vi oppfordrer alle til å søke på ledige stillinger hos oss. Har du nedsett funksjonsevne, hull i CV-en, eller innvandrerbakgrunn, oppfordrer vi deg til å krysse av i for dette i søknaden. Vi kaller inn minst en søker i hver gruppe til intervju, dersom vi får kvalifiserte søkere. Hvis du får jobben vil vi sørge for tilrettelegging etter ditt behov. Foruten at disse data hjelper oss i den første utvelgelsen av søkere, bruker vi de i anonymisert statistikk. 

 Du kan be om å bli unntatt fra offentlig søkerliste. Dette må du begrunne. Du blir kontaktet dersom søknaden ikke innvilges. Selv om fylkeskommunen gir deg unntak har vi ingen garanti for at navnet ditt kan bli offentliggjort i forbindelse med et innsynskrav.

Søknadsfrist: 09.02.2023

Arbeidssted: Mære landbruksskole (325601)

Arbeidsgiver:
Trøndelag fylkeskommune

Kontaktperson:
Rolf Kristian Wensbakk
rolwe@trondelagfylke.no
Tlf: +4748285472

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler