Programarkitekter

Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst, som gjør dem i stand til å gi nødvendig behandling til ca 2,9 millioner mennesker i regionen. Vi sørger for at utstyret helsepersonell er avhengige av fungerer som det skal, og at informasjon om pasientene er tilgjengelig for dem som trenger den når de trenger den – og ingen andre. Og det er livsviktig at vi lykkes. Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.

Sykehuspartner har en sentral rolle i å sikre at IKT anvendes til det beste for pasienten, at IKT ivaretar informasjonssikkerheten og at IKT-tjenestene kan forvaltes på en god måte. Sykehuspartner har over lengre tid opparbeidet et kompetent arkitekturmiljø som bidrar inn i store programmer, blant annet sykehusbygging, infrastrukturmodernisering og digital fornying.

Vi etablerer nå store programmer innenfor IKT-sikkerhet, infrastrukturmodernisering og bygging av nye sykehus. Vi trenger erfarne arkitekter til hver av disse programmene som får ansvar for arkitekturen som utarbeides og at beslutninger følger etablerte styringsprinsipper. Rollen vil også være viktig for kontinuerlig forbedring av Sykehuspartners arkitekturleveranser. Du vil ansettes som senior arkitekt i en seksjon med et bredt ansvar innenfor arkitektur og vil ha gode utviklingsmuligheter.

Programmet for sykehusbygging skal sikre IKT til flere nye sykehusbygg de kommende 10 årene, deriblant nytt sykehus i Drammen og nye bygg for Oslo universitetssykehus. Programmet for infrastrukturmodernisering skal gjennomføre en betydelig modernisering av regionens IKT-infrastruktur som innebærer bruk av moderne infrastrukturtjenester. Sikkerhetsprogrammet skal ivareta en rekke behov innenfor sikkerhetsområdet, som IAM, GDPR, beskyttelse og deteksjon, samt kontinuerlig oppdatere regionens sikkerhetsarkitektur.

Vi tilbyr

Meningsfulle oppgaver i et dynamisk og trivelig arbeidsmiljø
Kompetente kollegaer og faglig krevende utfordringer
Fleksibilitet for den ansvarsbevisste
Lønn og vilkår etter avtale


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

Vi søker kandidater med erfaring innenfor fagområdene programmene skal dekke og kandidater med erfaring med arkitektur i store programmer
Sertifisering innen, og god kjennskap til, TOGAF
Andre relevante sertifiseringer innenfor for eksempel SABSA eller Archimate er en fordel
Relevant erfaring kan oppveie for manglende formalkompetanse
God muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk og engelsk

Personlige egenskaper

Selvstendig og ha gjennomføringskraft
Systematisk og analytisk
Formidler budskap tydelig og lettfattelig, verdsetter god dokumentasjon
Motiveres av å jobbe med IKT i helsesektoren

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 16.04.2018

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Arkitektur
Hoffsveien 1d
0275 Oslo

Kontaktperson:
Christian Brodersen
Tlf: 41638478

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler