Programplanlegger/Seniorrådgiver - STIM

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Vil du bli med å løse noen av helsesektorens største IKT-oppgaver, og bidra til å skape fremtidens helsetjenester? Sykehuspartner trenger folk som løser problemer og motiveres av «umulige» oppgaver.

Program for standardisering og infrastrukturmodernisering (STIM) er et program under etablering og har en rekke spennende delprosjekter som skal bemannes. Programmet skal levere en standardisert, modernisert og sikker IKT-infrastruktur. Den nye infrastrukturen skal tilrettelegge for effektive tjenester og økt digitalisering i Helse Sør-Øst. I STIM bidrar du til at banebrytende helseteknologi kan tas i bruk, og at helsepersonell mer effektivt kan hjelpe mennesker på sitt mest sårbare. Innen 2030 skal 50 000 pasienter behandles hjemme. STIM bygger den digitale grunnmuren som skal gjøre dette mulig. Intensjonen er å gjennomføre programmet i løpet av fire til fem år fra januar 2019.

Programmet trenger å styrke sitt team innen strategi og planlegging med en senior programplanlegger på programnivå. Programplanleggeren er programmets fagmann innen leveransesplanlegging og fremdriftsstyring, og vil fungere som rådgiver for prosjektplanleggerne. Programplanleggeren vil inngå i et Planteam som vil overvåke og kontrollere programmets fremdrift, samt hjelpe og støtte prosjektledere i gjennomføringen.

STIM-programmet benytter CA PPM som planleggingsverktøy og Prosjektveivisen (felles prosjektmodell for offentlig sektoren) som metode. Programmet benytter Earned Value Management (EVM) som teknikk for fremdriftskontroll og –styring.

Kvalifikasjoner

Bred erfaring fra leveranseplanlegging og fremdriftsstyring av store komplekse IKT-prosjekter/programmer
Hatt rollen som senior planlegger/Lead Planner i planlegging og gjennomføring av flere store IKT-prosjekter/programmer
Kompetanse på bruk av tunge planleggingsverktøy
Kompetanse på Excel og ulike visualiseringsvektøy
Kompetanse på prosjekt-/programmetodikk
Sertifisering på PRINCE2- og/eller MSP (Managing Successful Programmes) er ønskelig, men ikke et krav
Beherske norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

Ansvarsbevisst og med god gjennomføringsevne
Strukturert, systematisk og analytisk
Evne til å kunne jobbe raskt og effektivt under tidspress
Positivitet, løsningsorientert og godt humør
Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 27.01.2019

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:

Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Caroline Barrefalk
Tlf: 41373004

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler