Prosessarkitekt

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Helse Sør-Øst står ovenfor store og spennende endringer og utfordringer de kommende årene. Vi skal lage pasientens helsetjeneste, bygge nye og moderne sykehus, ta i bruk nye teknologier, sikre at IKT-løsningene understøtter helsepersonellets arbeidshverdag for å nevne noe. Les mer om dette i Regional utviklingsplan 2035.

Vi i Sykehuspartner spiller en sentral rolle i dette arbeidet. Sykehuspartner har sin egen arkitektur og designavdeling med kompetente ansatte som brenner for faget sitt. Vi skal nå bli enda bedre på det vi gjør, og for dette har vi behov for en ny prosessarkitekt. Du vil bli en del av arkitektur-teamet og jobbe med en rekke spennende prosjekter for å fornye og forbedre helseregionen.

Vi har en rekke spennende prosjekter og initiativ for å fornye og forbedre helseregionen. Vi søker derfor etter en ny prosessarkitekt.

Vi søker etter deg som vil jobbe med modernisering, digitalisering og forbedring av arbeidsprosessene i Helse Sør-Øst. Du vil jobbe tett på helsepersonell og andre brukere i grensesnittet mellom organisasjon, arbeidsprosesser, informasjon og teknologi.

Dette er en spennende og meningsfull stilling, med store utviklingsmuligheter for den rette kandidaten.

Vi har avdelingskontorer i Oslo, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet. Oppgi i din søknad hvilken lokasjon som er aktuell for deg.

       

Vi tilbyr

 • Meget spennende oppgaver og godt arbeidsmiljø
 • Faglig utvikling og svært kompetente kollegaer
 • Fleksibel arbeidstid og mulighet for hjemmekontor
 • Tilpasningsdyktig og fleksibel arbeidsgiver
 • Konkurransedyktige betingelser

Sykehuspartner er en arbeidsgiver som verdsetter et inkluderende arbeidsliv og et godt arbeidsmiljø.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

 • Utdanning fra Høyskole / Universitet (Master eller Bachelorgrad innen relevant studieretning)
 • Fordel med erfaring innen arkitektur og prosessmodellering (BPMN, Archimate eller andre modelleringsnotasjoner)
 • Fordel med erfaring innen kontinuerlig forbedring, prosessledelse og/eller virksomhetsarkitektur

Personlige egenskaper

 • Lyst til å arbeide med fremtidens e-helse
 • God til å tenke helhetlig og se sammenhenger
 • God til å samarbeide og jobbe i team, men også selvstendig
 • Initiativrik og evne til å skape gode relasjoner

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 23.04.2019

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:

Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Omar Tanveer
Tlf: 95728482

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler