Prosjektarkitekt

Vil du jobbe med utvikling på nye måter?

Utviklings- og infrastrukturavdelingen søker en engasjert prosjektarkitekt med kompetanse på byforming til avdelingens Utviklingsenhet. Enheten behandler boligreguleringsplaner samtidig som den har et særskilt ansvar for å finne frem til og teste ut nye og mer effektive måter å jobbe med disse planene på, uten at kvaliteten forringes.

Ved eventuell intern ansettelse kan det bli ledig annen stilling. Stillingen vil ha tilnærmet likt innhold, men med noe variasjon i oppgavenes kompleksitet og i forventet grad av faglig selvstendighet. Kvalifikasjonskravene vil være de samme som til den utlyste stillingen.

Vi tilbyr

Norges største fagmiljø innenfor plan- og byggesaksbehandling med spennende, faglig interessante og utviklende arbeidsoppgaver i et engasjert arbeidsmiljø med faglig sterke kollegaer
En arbeidsplass i lyse lokaler med åpent kontorlandskap i Oslo sentrum, nær Oslo S.
Fleksitidsordning
Treningsmuligheter i arbeidstiden, i organiserte grupper eller i eget velutstyrt treningsrom
Gode forsikrings-, låne- og pensjonsordninger
Lønnstrinn 41-48 som tilsvarer kr 541 400 - kr 617 000 pr. år

Plan- og bygningsetaten ønsker mangfold og en jevn fordeling mellom kvinner og menn i alle stillingskategorier på arbeidsplassen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uansett alder, kjønn, seksuell orientering, funksjonshemming, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn. Plan- og bygningsetaten er en IA-virksomhet, og vil legge forholdene til rette for søkere med redusertfunksjonsevne.

Vi gjør oppmerksom på at søkere kan bli ført opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet, men dette vil det i så tilfelle bli gitt varsel om.

Kvalifikasjoner

Du har høyere utdanning fra universitet eller høyskole med relevant fagkrets, fortrinnsvis som arkitekt, landskapsarkitekt, ingeniør, samfunnsviter eller med annen plan-/ byggfaglig kompetanse.
Du har god planfaglig kompetanse i kombinasjon med arkitektur- og/eller byformkompetanse
Du har kjennskap til plan- og bygningsloven
Du behersker norsk på et høyt nivå, både skriftlig og muntlig
Det er en fordel om du har erfaring med plan- og byggesaksbehandling
Det er ønskelig at du har prosjekterfaring og illustrasjonskompetanse
Søker med god og relevant realkompetanse og erfaring, som ikke fullt ut oppfyller de formelle kravene til utdanning, kan bli vurdert som kvalifisert søker

Personlige egenskaper

Du har interesse for arkitekturfaglige temaer som byutvikling, arkitektur og bokvalitet
Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, samt rolleforståelse
Du har evne til å arbeide selvstendig og å ta ansvar for andres og enhetens felles oppdrag
Du har evne til og ønske om å formidle faglige komplekse problemstillinger til andre på en oversiktlig, enkel og klargjørende måte

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 05.05.2019

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Utviklings- og infrastrukturavdelingen
Vahls gate 1
0187 Oslo

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler