Prosjektingeniør

Vi søker deg som er interessert i eiendomsfag, liker utfordringer og som synes det er spennende å jobbe med lovverket. Er du personen vi søker, ikke nøl, søk.

Enhet for delingssøknader og seksjonering behandler eiendomssaker etter plan- og bygningsloven og eierseksjonsloven. Omforming av eiendom og dannelse av nye matrikkelenheter er et spennende fagfelt med mange utfordringer. Vi har behov for medarbeidere som kan møte disse utfordringene.

Enheten utøver brukerveiledning, søknadsbehandling, klagesaksbehandling og bidrar ved behov i utarbeidelse av høringssvar og utredninger.

Ved eventuell intern ansettelse kan det bli ledig annen stilling som i avdelingen. Stillingen vil ha tilnærmet likt innhold, men med noe variasjon i oppgavenes kompleksitet og i forventet grad av faglig selvstendighet. Kvalifikasjonskravene vil være de samme som til den utlyste stillingen. Oppgi i søknaden om dette er av interesse.

Vi tilbyr

Godt arbeidsmiljø med trivelige og engasjerte kollegaer i et tverrfaglig miljø
Trening i arbeidstiden, for eksempel yoga, boksing og fotball
Gode ordninger for pensjon, lån og forsikring
Fleksitid
Lønnstrinn 40-44 som tilsvarer fra kr 532 400 til kr 571 000 pr. år

Plan- og bygningsetaten ønsker mangfold og en jevn fordeling mellom kvinner og menn i alle stillingskategorier på arbeidsplassen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uansett alder, kjønn, seksuell orientering, funksjonshemming, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn. Plan- og bygningsetaten er en IA-virksomhet, og vil legge forholdene til rette for søkere med redusert funksjonsevne.

Vi gjør oppmerksom på at søkere kan bli ført opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet, men dette vil det i så tilfelle bli gitt varsel om.

Kvalifikasjoner

Master eller bachelor fra universitet eller høyskole innenfor eiendomsfag, rettsvitenskap eller annen relevant utdanningsretning
Du må beherske norsk på et høyt nivå, både skriftlig og muntlig
Du må ha kjennskap til offentlig forvaltning, plan- og bygningsloven med tilhørende forskrifter og eierseksjonsloven
Søker med god og relevant realkompetanse og erfaring, som ikke fullt ut oppfyller de formelle kravene til utdanning, kan bli vurdert som kvalifisert søker

Personlige egenskaper

Du har gode kommunikasjonsevner – skriftlig og muntlig
Du arbeider effektivt, selvstendig og strukturert
Du er løsningsorientert
Du har gode analytiske evner

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 24.02.2019

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Teknisk fagavdeling
Vahls gate 1
0187 Oslo

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler