Rådgiver i enhet for Tjenesteansvar og utvikling

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst.

Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste.  Sykehuspartner hadde en omsetning i 2018 på 3,6 milliarder kroner og har ca 1500 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner er miljøsertifisert.

 

Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, «hull i CV», nasjonal eller etnisk bakgrunn.


Virksomhetsområdet Kliniske IKT - Tjenester  i Sykehuspartner har ansvaret for forvaltning av applikasjoner i Helse Sør-Øst. Applikasjonene er kritiske i helsepersonellets arbeid med å redde pasienters liv og helse, noe som stiller store krav til kvalitet og stabilitet. Seksjonen Kliniske fellesapplikasjoner, har ansvaret for å forvalte pasientjournalsystemet DIPS og Max Manus talegjenkjenning for helseforetakene.

I tillegg til forvaltning av løsningene i produksjon bidrar enhetene i seksjonen inn i arbeidet med å følge opp tjenestene, kravspesifisering, gir innspill til tilbud på videreutvikling, konfigurering og test, samt deltakelse i større nye utviklingsprosjekter. Seksjonen har i dag 60 medarbeidere. Enheten ligger i seksjon Kliniske fellesapplikasjoner og består av Tjenesteansvarlig og Tjenesteutvikler for forretningstjenestene Pasientadministrasjon og Pasientjournal, i tillegg DIPS Applikasjonsansvarlige mot hvert HF. Enheten består i dag av 10 medarbeidere som har teknisk eller klinisk bakgrunn. 

Som rådgiver i enheten vil du bidra til å følge opp at det avtalte tjenestenivået til applikasjonene i forretningstjenestene leveres, samt at retningslinjer for sikkerhet og tilgangsstyring blir fulgt. Det kreves god teknisk forståelse for forstå hvilke komponenter som må være på plass for at kunden skal oppleve en applikasjon som fungerer, og som rådgiver i enheten vil du måtte samhandle tett med ulike fagmiljøer internt i Sykehuspartner. I tillegg er du nødt til å kunne samhandle både med kunde og med leverandør, for at vi sammen skal kunne levere det kunden ønsker og forventer.
Du må trives med et høyt tempo, varierende oppgaver, endringer og ha evne til å jobbe selvstendig for å drive prosesser og arbeid fremover. Du vil bli tatt godt imot i en enhet med godt samarbeid, mye erfaring, og kollegaer som villig deler kompetanse og erfaring for å spille hverandre gode.

Sykehuspartner er i en endringsprosess med å tjenesteorientere seg for å bli en bedre partner og leverandør for helseforetakene i Helse Sør-Øst, dette kan medføre at oppgaver og ansvar som ligger til rollen kan endres.

 Arbeidssted kan være Grimstad, Drammen, Skøyen, Hamar og Fredrikstad. Oppgi i din søknad hvilket arbeidssted som passer for deg.

       

Vi tilbyr

 • En interessant og utfordrende stilling i en svært spennende og samfunnsnyttig bransje
 • Stor grad av selvstendighet og gode utviklingsmuligheter med interessante og varierte arbeidsoppgaver
 • Spennende fagmiljø med høy kompetanse
 • Gode pensjons- og forsikringsvilkår   

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

 • Høyskole / Universitet, Diplom- / Bachelorgrad  innenfor informatikk med fokus på temaer som systemforvaltning, interaksjon og test .  Relevant erfaring kan oppveie krav om formell utdanning
 • Det er en fordel med erfaring med ITIL som rammeverk
 • Det er en fordel med erfaring som prosjektleder/teknisk prosjektleder
 • Det er en fordel med erfaring med IKT drift og forvaltning
 • Det er en fordel med erfaring fra helsesektoren og DIPS 

Personlige egenskaper

 • Evne til å arbeide selvstendig og i team
 • God evne til å bygge og utvikle nettverk og relasjoner
 • Strukturert og tillitsvekkende, handlekraftig og løsningsorientert
 • God til å kommunisere både skriftlig og muntlig
 • Kundeorientert og ansvarsbevisst
 • Endringsvillig
 • Evne til å kunne håndtere stress og periodisk høy arbeidsbelastning
 • Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 22.11.2019

Arbeidssted: 0275

Arbeidsgiver:
KFA - tjenesteansvar og utvikling, Sykehuspartner HF
0275 0275

Kontaktperson:
Anja Kristin Notland-Nilsen
Tlf: 95811516

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler