Rådgiver, Identity and Access Management

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.Vi søker deg som er brennende opptatt av identitets –og tilgangsstyring, har du lyst til å jobbe med dette fagområdet og ønsker du høy grad av selvstendighet, påvirkningsmuligheter og ansvar? Ønsker du å bidra til å utvikle drift, forvaltning og styring av IAM-baserte tjenester (Identity and Access Management) i Sykehuspartner? Da bør du søke nå!
 
IAM er et av satsingsområdene i Helse Sør-øst i tiden framover, og det skal nå bygges et team som skal utvikle og forvalte IAM løsninger gjennom styrking og automatisering av identitetskontroll, tilgangsstyring, fjernaksess og leverandørtilgang. Flere av tjenestene er i en innføringsfase så prosjektdeltakelse kan være aktuelt.
 
I denne forbindelse søker vi etter Rådgiver innen Identity and Access Management.
Rette kandidat kan enten ha noen års erfaring eller være nyutdannet.
 
Avdeling Tjenesteforvaltning har ansvaret for forvaltning av applikasjoner i Helse Sør-Øst. Applikasjonene er tett integrert og øker i kompleksitet, gjennom mange systemer og en stor mengde brukere. Derfor er det avgjørende å ha de beste løsninger for identitets -og tilgangsstyring.
 
Teamet etableres i enheten Virksomhetsstyringsverktøy, som er en del av seksjon Administrative applikasjoner som igjen inngår i avdeling Tjenesteforvaltning.
 

Vi tilbyr

En spennende stilling i et hyggelig og faglig utfordrende
kompetansemiljø
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
Fleksibel arbeidstid
Betalt overtid

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren
kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den
offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli
informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

 •  Høyskole / Universitet, bachelor IKT eller høyere
 • Kunnskap om katalogtjenester, policy- og rollebasert administrasjon
 • Erfaring som prosjektkoordinator for IT-tekniske løsninger kan være en fordel
 • Ønskelig med erfaring innenfor fagområder knyttet til applikasjonsutvikling i store komplekse organisasjoner eller annen relevant erfaring fra komplekse IKT-løsninger
 • Ha god innsikt i teknisk infrastruktur Erfaring med å jobbe etter og forstå komplekse prosesser Kjennskap til ITIL er ønskelig
 • Fordel med kjennskap til IT-systemer i helsevesenet Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner, både norsk og engelsk
 • Personlig egnethet blir vektlagt

Personlige egenskaper

 • Kundeorientert
 •  Strukturert, selvstendig og løsningsorientert
 • Teknisk forståelse og gode excelkunnskaper
 • Gode kommunikasjonsegenskaper
 • Evne til å samarbeide godt med andre fagmiljøer, og liker
  å jobbe i team
 • Evne til å utvikle og motivere andre
 • Evne til profesjonell leverandør- og kundeoppfølging
  basert på god samhandling
 

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidsgiver:
Virksomhetsstyringsverktøy, Sykehuspartner HF

Kontaktperson:
Dag Vågan
Tlf: 40293200

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler