Rådgiver/seniorrådgiver - Dokumentsenteret, Administrative fellestjenester

Utlendingsdirektoratet (UDI) gjennomfører regjeringens innvandrings- og flyktningpolitikk og gir faglige innspill til utvikling av politikken. Vi skal legge til rette for lovlig innvandring og hindre misbruk av regelverket. Vi tilbyr også innkvartering til asylsøkere, og bidrar til retur av personer uten lovlig opphold. Menneskeverd, profesjonalitet og helhet er grunnleggende verdier i direktoratet. UDI ligger under Justis- og beredskapsdepartementet. Se også www.udi.no
Avdeling for administrative fellestjenester består av enhet for drift, sentralbord, regnskap og Dokumentsenteret. 

Dokumentsenteret har per i dag 23 faste årsverk, men har i en periode flere ansatte grunnet et kassasjonsprosjekt. Dokumentsenteret har ansvaret for både saksbehandlingssystemet DUF samt sakarkivsystemet UDI-sak. Begge er P360 installasjoner.

Vi tilbyr

 • En virksomhet med et av Norges viktigste samfunnsoppdrag, som er preget av høy faglig kompetanse, stort engasjement og dyktige medarbeidere.
 • Stillingen lønnes som rådgiver/seniorrådgiver (stillingskode 1434/1364) i lønnsspennet kr 472 000 - 615 900 brutto pr år, avhengig av kvalifikasjoner. Fra lønnen trekkes 2 % innskudd til Statens pensjonskasse.

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Aktuell tilrettelegging kan for eksempel være tekniske hjelpemidler, tilpasning av møbler eller endring av rutiner, arbeidsoppgaver og arbeidstid.

Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Les mer om kravene på Arbeidsgiverportalen. Vi oppfordrer søkere til å krysse av i jobbportalen dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.

Fra vinteren 2021 flytter vi til nye moderne lokaler på Helsfyr (https://valleforalle.no/valleview/)

I samsvar med offentleglova kan en søker bli offentliggjort selv om han/hun har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Vedkommende vil i så fall bli varslet.

  Kvalifikasjoner

  Du må ha:

  • Utdanning på minimum bachelornivå innen dokumentasjonsforvaltning/arkiv
  • Minimum 3 års erfaring med utviklingsarbeid i arkiv, informasjonssystemer og databaser
  • Erfaring med integrasjoner og distribuerte systemer
  • Kompetanse på data uttrekk
  • Erfaring med BI-verktøy
  • Erfaring med RPA
  • Erfaring med digitaliseringsprosjekt
  • Kunnskap om relevante lover og forskrifter

  Vi vil vektlegge at du kan dokumentere resultater fra arbeidsområder som er relevante for stillingen.

  Personen som tilsettes må kunne klareres til nivå Hemmelig etter sikkerhetsloven.

  Personlige egenskaper

  • Du trives med en travel og variert arbeidshverdag
  • Du har stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne
  • Du kan jobbe selvstendig, men liker også å samarbeide
  • Du samhandler godt med andre og er nytenkende

  Vi vil legge stor vekt på personlig egnethet

  Stillingsbrøk

  100

  Søknadsfrist: 09.08.2020

  Arbeidssted: OSLO

  Arbeidsgiver:
  UDI
  Hausmannsgate 21
  0032 OSLO

  Kontaktperson:
  Aslak Holtan
  Tlf: 996 09 701

  Søk på stillingen

  Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler