Rådgiver / seniorrådgiver

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst.

Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste.  Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner er miljøsertifisert.

 

Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, «hull i CV», nasjonal eller etnisk bakgrunn.


Avdeling Sikkerhet i Sykehuspartner HF er i vekst og vi søker flere nye sikkerhetsrådgivere til våre kontor på Skøyen og i Grimstad. Vi søker etter både deg med en faglig sterk og erfaren bakgrunn som sikkerhetsrådgiver, og du som er nyutdannet innenfor fagområdet.

Sykehuspartner HF er spesialisthelsetjenestens største databehandler, vi leverer IKT-, HR- og prosjekttjenester til sykehus fra Flekkefjord i sør-vest til Tynset i nord-øst. Hver dag er rundt 80 000 ansatte og nærmere 3 millioner innbyggere avhengig av IKT-tjenestene som vi leverer. Sykehuspartner HFs visjon er å være en partner for helsetjenester i utvikling, og den økende digitaliseringen i helsesektoren byr både på store muligheter, men også på utfordringer.

Vi søker nye kolleger som kan følge store, samfunnskritiske prosjekter fra kravspesifikasjon til nøkkelferdig sikret produkt.  Vi er det største og mest komplette sikkerhetsmiljøet i helsesektoren, og vi ønsker å bruke deg og din kompetanse for å sikre at Helse Sør-Øst lykkes med digitaliseringsreisen vi har lagt ut på.

Som en del av teamet vil du være med å gjøre fremtidens helsetjenester trygge.

Arbeidssted er primært Skøyen, Oslo men Grimstad kan vurderes.

Vi tilbyr

Sykehuspartner HF tilbyr et sterkt og inkluderende fagmiljø med stor faglig bredde og kompetanse, og vi jobber med noen av landets mest spennende og komplekse oppgaver innenfor informasjonssikkerhet. Våre ansvarsområder dekker bl.a. sikkerhetsrådgivning, internkontroll, revisjon, tilgangsstyring, brukeropplæring/awareness, sikkerhets- og risikostyring, og utarbeidelse og forvaltning av ledelsessystemet for informasjonssikkerhet.

Informasjonssikkerhet er en kjernekompetanse i Sykehuspartner HF, og vi rapporterer til virksomhetens daglige leder. I tillegg til avd. Sikkerhet har også Sykehuspartner HF et eget CERT (Computer Emergency Response Team) som består av ca 20 medarbeidere.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode velferds- og pensjonsordninger.

Stillingen utlyses både i Oslo og i Grimstad.

Vi vil vurdere kandidater fortløpende, oppstart vil være etter avtale.

Kvalifikasjoner

- Høyere relevant utdanning er foretrukket, men lang og relevant erfaring kan erstatte dette kravet.

- Erfaring fra informasjonssikkerhetsarbeid, gjerne i eller knyttet til spesialisthelsetjenesten

- Du må ha gode samhandlingsevner og utvikle nettverket ditt både internt og mot leverandører

- Relevante sertifiseringer (som CISM, CISSP, ISO 27001 Lead Auditor e.l.) innen informasjonssikkerhet er et pluss

- Du må kunne klareres til "HEMMELIG".

Personlige egenskaper

Vi søker etter medarbeidere som trives i et godt og raust miljø med dyktige kolleger.

Du er både ansvarsbevisst, initiativrik, positiv og ikke minst en lagspiller som gjør andre rundt deg gode og som ser løsninger. Du kan motivere i motgang, du er ryddig, strukturert og ærlig. Du jobber godt  med kolleger også utenfor informasjonssikkerhetsaksen, og du er flink til å finne muligheter og løsninger.

Er du seniorkonsulent må du kunne levere selvstendig og uavhengig. Det forutsettes at du kan dokumentere relevant erfaring i søknad/intervju. Du setter deg raskt inn i komplekse problemstillinger, og evner å balansere ulike behov og interesser. Du kan lede møter og være tydelig når det behøves, men du kan også være den som gir rom for nye synspunkter og lar andre komme til orde.

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidsgiver:
Sikkerhet, Sykehuspartner HF
0275

Kontaktperson:
Christian Jacobsen
jacoch@sykehuspartner.no
Tlf: 91619253

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler