Rådgiver

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Motiveres du av å jobbe med integrasjon og digital samhandling? Er du nyutdannet innenfor IKT og ser etter en spennende fremtid innenfor integrasjon og digital samhandling? Kanskje er du allerede en dyktig konsulent innenfor fagmiljøet, men ønsker nye utfordringer i et godt og trygt fagmiljø hvor kollegaene setter stor pris på jobben du gjør? Ønsker du en faglig utfordrende og meningsfylt arbeidshverdag i en av Nordens største IKT-bedrifter, en virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag?

Sykehuspartner står foran mange nye og spennende utviklingsprosjekter og søker etter deg som vil være med på å utvikle deg selv i en spennende IKT-virksomhet. Sykehuspartner er et av de største og mest komplekse IKT-miljøene i Norden med stor samfunnsmessig betydning for pasienter og brukere av tjenestene.

Seksjon for Integrasjonstjenester har ansvar for å utvikle og forvalter tjenester på integrasjonsplattformen. Tjenestene består av integrasjonsløsninger mellom fagsystemene internt i helseforetakene og ut mot eksterne kommunikasjonspartnere.

Du skal samordne aktivitetene med interne og eksterne aktører, samt påse at arbeidet skjer i tett samarbeid med andre prosjekter. Du må spesialisere deg innenfor integrasjonsområde.

Helse Sør-Øst skal modernisere IKT-infrastrukturen ved sykehusene fremover, noe som bidrar til at dette blir en svært spennende stilling med utfordrende arbeidsoppgaver i årene fremover, og som gir mulighet til å bygge en karriere i det mest spennende området innen IKT for tiden; integrasjoner og helse-IKT!

Hvorfor jobbe hos Sykehuspartner HF?
• Et godt miljø med stor vekt på kompetansebygging
• En variert arbeidsdag i prosjekter som bidrar med stor samfunnsnytte
• Konkurransedyktige betingelser og utviklingsmuligheter

Vi tilbyr

Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver
En spennende stilling i et hyggelig og faglig utfordrende kompetansemiljø
Mulighet for faglig utvikling
Mulighet for å være med og utvikle fagområdet og egen stilling
Fleksible arbeidstidsordninger
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

Høyskole / Universitet, Diplom- / Bachelorgrad innen IT eller IT-relaterte studier.
Relevant arbeidserfaring kan kompensere for krav om utdanning
Innsikt i teknisk infrastruktur eller erfaring som koordinator kan være en fordel
Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner, både norsk og engelsk

Personlige egenskaper

Strukturert, selvstendig og løsningsorientert
Samarbeider og kommuniserer godt med ulike yrkesgrupper
Evne til å utvikle og motivere andre
Kundeorientert
Har et stort engasjement for IKT i helsesektoren
Personlig egnethet vil bli vektlagt

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 27.01.2019

Arbeidsgiver:
Integrasjon og koordineringsstøtte
0275

Kontaktperson:
Ina Andersen
Tlf: 90957855

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler