Rådgiver

I Skatteetaten får du jobbe sammen med noen av de beste på ditt fagfelt, du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder og du får muligheten til å utvikle deg. I Skatteetaten jobber alle mot et felles mål, å sikre finansieringen av velferdsstaten. Vi består av et direktorat, seks divisjoner med landsdekkende ansvar og 7 500 ansatte.

Divisjon Brukerdialog har ansvar for alle Skatteetatens publikumstjenester, som skattemelding, skatteoppgjør og skattekort. Divisjonen skal være en pådriver i etatens arbeid med å digitalisere, effektivisere og forenkle tjenester for brukerne, og utvikle etatens dialog med brukerne. Divisjonen har rundt 2600 årsverk og er etatens største enhet.

Skatteetatens arbeidsstyrke skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer spesielt personer med innvandrerbakgrunn, nedsatt funksjonsevne og/eller hull i CV til å søke våre stillinger. Vi er en IA-bedrift og vil legge arbeidsforholdene til rette for deg hvis du har behov for det.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.

Det gjelder spesielle regler for adgangen til å inneha bistillinger, bierverv og/eller næringsinteresser for ansatte i Skatteetaten.

Vi søker en strukturert og nøyaktig rådgiver til vårt kommunikasjonsteam i Skatteetatens største divisjon. Som rådgiver hos oss blir du en del av et sterkt og endringsorientert miljø, der kommunikasjonsteamet har en viktig rolle for at etaten skal nå sine mål. Hos oss vil du få muligheten til å jobbe strategisk og operativt innenfor et av de største og mest interessante samfunnsoppdragene i Norge.

Oppgaver som ligger til stillingen er koordinering og kvalitetssikring av innhold til ulike flater rettet mot etatens brukere, samt administrative oppgaver. Stillingen er midlertidig og er ledig fra 15. juni 2021 til 15. februar 2022. Det kan være mulighet for forlengelse dersom relevante prosjekter i etaten utvides.

Skatteetatens verdier er profesjonell, imøtekommende og nytenkende. Vi ønsker at du identifiserer deg med våre verdier.

Skatteetaten benytter elektronisk søknadsbehandling. Vi ber om at vitnemål/karakterutskrifter og attester lastes opp som vedlegg til den elektroniske søknaden.

For å ivareta vårt samfunnsansvar og bidra til å bekjempe Covid-19, følger Skatteetaten til enhver tid de nasjonale helsemyndighetenes råd. 

Vi tilbyr

 • Muligheten til å  jobbe i et topp kommunikasjonsmiljø.
 • Utfordrende oppgaver, store fagmiljø og kjekke og hektiske dager!
 • Kompetanseutvikling.
 • Fleksitid og betalt overtid.
 • Trening i arbeidstiden.
 • En raus personalpolitikk.
 • Medlemskap i Statens pensjonskasse, som er en av Norges beste pensjonsordninger.

Stillingen lønnes som rådgiver (kode 1434), fra kr 460 000 – kr 580 000, avhengig av kvalifikasjoner. For særlig godt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.  De første seks månedene regnes som prøvetid.

Vi ber om at vitnemål/karakterutskrifter og attester lastes opp som vedlegg til den elektroniske søknaden. 

Kvalifikasjoner

 • Relevant høyere utdanning, minimum masternivå, gjerne innenfor medie- og kommunikasjonsfag eller språkfag. Internasjonale grader må være godkjent av NOKUT.
 • Meget god skriftlig og muntlig formulerings- og formidlingsevne, både på bokmål, nynorsk og engelsk.
 • Svært god kompetanse i publiseringsverktøy som Episerver og webstatistikkverktøy som Google Analytics.
 • Svært god kompetanse i Excel, samt digitale kommunikasjonsverktøy som Sharepoint og Teams.
 • Det er ønskelig med erfaring fra klarspråkarbeid og informasjonsforvaltning.
 • Erfaring med å håndtere mange ulike arbeidsoppgaver med korte frister.

Personlige egenskaper

 • Du har god arbeidskapasitet og leveranseevne, og lett kan sette seg inn i nye digitale arbeidsverktøy.
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 12.04.2021

Arbeidssted: Bergen

Arbeidsgiver:
Brukerdialog, Skatteetaten
Nonnesetergaten 4
5015 Bergen

Kontaktperson:
Marianne Feste
Tlf: 958 59 503

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler