Samfunnsøkonom

Vil du være med og løse fremtidens samfunnsutfordringer?


Pensjonsavdelingen søker etter deg som har lyst til å jobbe med krevende og komplekse utredningsoppgaver på pensjonsområdet.

 

Vi har en ledig fast stilling som rådgiver/seniorrådgiver i Økonomi- og utredningsseksjonen.

 

Arbeidsoppgaver
Du får utredningsoppgaver innenfor hele avdelingens ansvarsområde, som offentlig tjenestepensjon, aldersgrenser, regulering av pensjoner, ny etterlattepensjon og evaluering av pensjonsreformen. Seksjonen har hovedansvaret for å utrede økonomiske, fordelingsmessige og andre samfunnsmessige konsekvenser av endringer i pensjonssystemet.

 

Kvalifikasjoner
Du må ha samfunnsøkonomisk utdannelse på masternivå eller høyere, og god økonomisk utredningskompetanse. Det er en fordel med kunnskap om, eller arbeidserfaring fra pensjonsområdet og for stilling som seniorrådgiver er det et krav. God skriftlig og muntlig framstillingsevne er nødvendig og karakterer vil vektlegges.

 

Vi søker en analytisk samfunnsøkonom, som trives med faglige utfordringer. Arbeidsoppgavene krever metodisk og systematisk jobbing, og det er viktig at du er god til å planlegge og gjennomføre oppgavene dine. Du vil ha kontakt med andre avdelinger og departementer, så du må også kunne samarbeide og kommunisere godt med andre.


Vi tilbyr:

  • muligheten til å jobbe med viktige og komplekse saker som har stor betydning for samfunnet
  • et meget sterkt fagmiljø

  • fleksibel arbeidstid og medlemskap i Statens pensjonskasse

  • lønnsspenn kr. 519 000 – kr. 781 000

 

Generell informasjon

  • Et godt arbeidsmiljø er preget av mangfold, og vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn.
  • Som IA-virksomhet legger departementet vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for personer med nedsatt funksjonsevne. Søkere som synliggjør at de har redusert funksjonsevne, vil bli innkalt til intervju dersom de er kvalifiserte for stillingen. 

  • Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort, selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på den offentlige søkerlisten. Søkere vil i tilfelle bli informert før offentliggjøring.

 

Kontaktinformasjon
For mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med avdelingsdirektør Dag Holen på tlf. 412 37 397.

Søknadsfrist: 27.04.2018

Arbeidsgiver:
Arbeids- og sosialdepartementet

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler