Samfunnsviter/økonom

Vil du være med og forme morgendagens velferdssamfunn?

 

Vi har ledig en fast stilling som seniorrådgiver i en ny seksjon, seksjon for strategi og styring av Arbeids- og velferdsdirektoratet.

 

Arbeidsoppgaver

Du vil ha en sentral rolle i å legge til rette for og koordinere budsjettprosessene under Arbeids- og velferdsdirektoratets ansvarsområde, gjennom samarbeid internt i departementet og med direktoratet. Du vil delta i arbeidet med koordinering, utarbeidelse og oppfølging av driftsbudsjettet for Arbeids- og velferdsetaten og bidra i arbeidet med å utvikle økonomisk styringsinformasjon.

 

Seksjonen har ansvaret for etatsstyring blant annet av Arbeids- og velferdsdirektoratet. Du vil også kunne bidra i arbeidet med etatsstyring. Seksjonen koordinerer også saker overfor Riksrevisjonen som omhandler Arbeids- og velferdsetaten.

 

Du må påregne å jobbe innenfor hele seksjonens fagområde.

 

Kvalifikasjoner

Vi søker en medarbeider med samfunnvitenskaplig, fortinnsvis samfunnsøkonomisk utdannelse på masternivå. Karakterer vil være en del av helhetsvurderingen. Det er nødvendig med relevant og god erfaring fra arbeid med statsbudsjett. Det er ønskelig med kjennskap til arbeids- og velferdspolitikken.

 

Det er viktig at du kan arbeide selvstendig og ta initiativ på saksområder du får ansvar for. Du må ha god skriftlig og muntlig framstillingsevne og gode analytiske evner. Det blir lagt vekt på evne til å arbeide systematisk, ha god gjennomføringsevne og gode samarbeidsevner.

 

Vi tilbyr

  • et sterkt fagmiljø
  • spennende arbeidsoppgaver i skjæringspunktet mellom fag og politikk
  • fleksibel arbeidstid
  • gode pensjonsvilkår i Statens pensjonskasse
  • lønnsspenn kr. 524 200-750 000

 

Generell informasjon

Arbeids- og sosialdepartementet ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen og dra nytte av den enkeltes samlede kompetanse. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av funksjonsevne, alder, kjønn, etnisitet, religion og seksuell orientering. Departementet ønsker å realisere regjeringens mål knyttet til inkluderingsdugnaden. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for personer med nedsatt funksjonsevne. Søkere som opplyser om at de har redusert funksjonsevne, vil bli innkalt til intervju dersom de er kvalifisert for stillingen.

 

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort, selv om søkeren har bedt om å ikke bli ført opp på den offentlige søkerlisten. Søkere vil i tilfelle bli informert før offentliggjøring.

 


Kontaktinformasjon

For mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med avdelingsdirektør Dagfinn J. Hansen på tlf: 481 56 150.

Søknadsfrist: 27.01.2019

Arbeidssted: Akersgata 64

Arbeidsgiver:
Arbeids- og sosialdepartementet

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler