Seksjonsleder Arbeidsflate

Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi betjener helseforetakene i Helse Sør-Øst med IKT, prosjekttjenester,  lønn og personal. Ved å kombinere kunnskap om helsesektoren med teknologikompetanse utvikler vi fremtidsrettede og effektive løsninger som bidrar til at 80.000 helsearbeidere får frigitt tid og ressurser til behandling av pasienter. Vi jobber målrettet innen tre fokusområder: Leveransekraft, verdi for kunden og best på helseteknologi. Slik strekker vi oss mot vår visjon:
En partner for helsetjenester i utvikling

Seksjon for Arbeidsflate er organisert under avdeling Basistjenester i virksomhetsområdet Produksjon. Avdelingen leverer basis drifts –og forvaltningstjenester innen infrastruktur som applikasjonsdrift, arbeidsflate, database, server, nettverk og telekommunikasjon. Avdelingen samarbeider tett med andre avdelinger for å sikre stabile forutsigbare og implementere endringer. Seksjonen Arbeidsflate har ansvar for drift og utvikling av en komplett Dynamisk Arbeidsflate tjeneste i og mellom alle sykehus i Helse Sør-Øst. Arbeidsflatemiljøet har ansvar for tjenester som kjører på over 1.300 terminalserver, 50.000 klienter, 10.000 skrivere og tilrettelegger mer enn 2.500 applikasjoner ut på arbeidsflaten. I tillegg kommer ansvaret for store miljøer for programvaredistribusjon, fjerntilgang og arbeidsflatestyring.

Vi søker nå en seksjonsleder til seksjonen som brenner for å levere robuste og fremtidsrettede løsninger. Som seksjonsleder vil du ha resultat- og personalansvar for en seksjon bestående av enhetene Arbeidsflatestøtte, Klientplattform, Klientvirtualisering, Utskrift & Dokumentbehandling og Applikasjonstilrettelegging med totalt ca 80 dyktige medarbeidere. Du må trives med høyt tempo og ha evne til å lede og drive prosesser fremover. Du får mulighet til å påvirke og videreutvikle sentrale prosesser og strategier og samhandle tett med andre fagmiljøer. Hos oss vil du få en unik anledning til å bidra til et samfunnsnyttig oppdrag. Stillingen rapporterer til avdelingsleder for Basistjenester.

Helse Sør-Øst vedtok i fjor å inngå en kontrakt med en ekstern partner om modernisering av IKT-infrastrukturen ved sykehusene. Denne sourcingprosessen er ikke ferdigstilt, men uansett utfall av prosessen vil du få en svært spennende stilling og utfordrende arbeidsoppgaver i årene fremover, samt mulighet til å bygge en karriere i det mest spennende området innen IKT for tiden; helse-IKT!

Vi tilbyr

En utfordrende og variert stilling i et spennende fagmiljø med dyktige kollegaer
Et spennende og kompetent miljø hos en av Norges største IKT-bedrifter.
Varierte arbeidsdager der du vil jobbe fra våre lokaler på Skøyen
Fleksible arbeidstidsordninger, med mulighet for hjemmekontor.
Fokus på faglig utvikling og sertifisering
Gode pensjons- og forsikringsordninger

Kvalifikasjoner

Ledererfaring med personalansvar fra større, komplekse IKT-organisasjoner
God teknisk forståelse av Arbeidsflate tjenester og IKT-løsninger på et overordnet nivå
Kunnskap og erfaring fra ITIL/ITSM, gjerne sertifiseringer
Ønskelig med erfaring fra arbeid relatert til livssyklushåndtering eller kontinuerlig forbedring (LEAN)
Lang og særlig relevant erfaring kan kompensere for krav om utdanning

Personlige egenskaper

Resultatorientert, selvstendig og med fokus på omstillinger
Fremoverlent
Gode lederegenskaper
Strukturert og tillitsvekkende, handlekraftig og løsningsorientert
Dyktig til å kommunisere både muntlig og skriftlig
Evne til å utvikle og motivere andre
Evne til å kunne håndtere stress og periodisk høy arbeidsbelastning
Personlig egnethet vektlegges

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 11.02.2018

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:

Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Yngve Strøm
Tlf: +4791791815

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler