Senior IT-konsulent

Nasjonalbiblioteket er hukommelsen vår som nasjon, og fungerer som multimedialt kunnskapssenter. For å nå målet vårt om å bli et av de mest spennende og moderne nasjonalbibliotek i Europa, setter vi fokus på faglig utvikling og nettbasert kunnskaps- og kulturformidling gjennom det digitale biblioteket.

Nasjonalbiblioteket har 445 ansatte i Oslo og Mo i Rana, og opererer med et budsjett på 562 mill kr.

Vi trenger medarbeidere som er nytenkende, fleksible, samarbeidsvillige og resultatorienterte. Som medarbeider i Nasjonalbiblioteket får du:

  • være med i den spennende prosessen med å forme en sentral kulturinstitusjon i starten av det 21. hundreåret
  • en engasjerende arbeidsplass i stadig utvikling

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad speile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert sammensetning. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte personer til å søke uavhengig av kulturell bakgrunn, alder, kjønn eller nedsatt funksjonsevne.

IT-miljøet i Nasjonalbiblioteket har rundt 60 ansatte. Vi er fordelt mellom Nasjonalbibliotekets lokaler i Oslo og Mo i Rana og søker denne gangen etter en ny medarbeider i Oslo. Vi er organisert i tre like store seksjoner, DBU Plattform, DBU Tjenester og DBU Applikasjon. Vi jobber i team, og har stort fokus på samarbeid - både på tvers av team, på tvers av seksjoner og mot andre deler av virksomheten.

Vi er opptatt av kultur, metodikk, kontinuerlig forbedring og arbeidsmiljø. Vi er tilhengere av DevOps : at drifts- og utviklingspersonell samarbeider tett gjennom det enkelte produkts livssyklus, fra design til utvikling til operativ drift.

Vi er opptatt av arkitektur - automatisering, standardisering, kontinuerlige leveranser, og gradvis innføring av mikrotjenester.

Nasjonalbiblioteket har en omfattende IKT-infrastruktur der hoveddelen av klienter er Windowsbasert og serverparken er en blanding av Windows og Linux. For stillingen vil teknologier som Windows, AD, VMware, skytjenester, VDI og zero-klienter bli sentrale.

Da en av våre medarbeidere i Oslo slutter, søker vi nå etter deg som brenner for å hjelpe Nasjonalbibliotekets ansatte og brukere med IT i hverdagen. Vi søker deg som vet at en sterk førstelinje er avgjørende for at IT skal bidra til å hjelpe organisasjonen videre.

Vi tilbyr

Fast stilling med lønn som 1087 Overingeniør ltr. 53-82. Aktuell innplassering for denne stillingen er ltr. 53-63 som for tiden utgjør brutto kr 464 800 – 555 100 pr. år, avhengig av kvalifikasjoner. Ved særskilt gode og relevante kvalifikasjoner kan høyere lønnsplassering vurderes
Et spennende arbeidsmiljø
En organisasjon i kontinuerlig utvikling og med et viktig samfunnsoppdrag
Medlemskap i Statens Pensjonskasse
Nasjonalbiblioteket er en IA-bedrift

Annet


Navn på alle søkerne kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli ført opp på den offisielle søkerlista, jfr Offentlighetsloven § 25.
Kopi av attester og vitnemål vedlegges søknaden, og originaler fremlegges ved intervju.

Søk på stillingen


Søknad sendes Nasjonalbiblioteket elektronisk ved å klikke "søk på stillingen" øverst på siden.

Kvalifikasjoner

Kunnskap om- og erfaring med:
○ IT-support
○ IT-drift
Kontorstøtteverktøy
Personlig egnethet vil bli tillagt vekt
Må beherske norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
Nyutdannede må ha gode resultater fra utdanning samt ha interesse og lidenskap for IT
Relevant realkompetanse kan kompensere for formell utdanning

Personlige egenskaper

Du har gode samarbeidsevner
Du er selvstendig
Du er serviceinnstilt, ansvarsbevisst og kvalitetsbevisst
Du er lærenem og omstillingsdyktig
Du er løsningsorientert, analytisk og strukturert

Søknadsfrist: 27.08.2018

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Digital Bibliotekutvikling
Henrik Ibsens gate 110
0255 Oslo

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler