Senior Rådgiver IKT - elektroniske kurveløsning

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Enheten for Kurve og medikasjon søker en dyktig kollega som skal være tjenesteansvarlig for systemet MetaVision.
Kurveløsningen er et av de viktigste og mest kritiske systemene på sykehusene i Helse Sør-Øst. Systemet gir leger og sykepleiere vitale data om pasientene og medikasjon. I tillegg er det koblet til teknisk utstyr på pasienter. Systemet utvikles stadig og området er i vekst. Flere sykehus benytter i dag løsningen og den er planlagt innført på alle sykehus i Helse Sør-Øst.

I enheten er vi eksperter på løsningen og vår viktigste oppgave er å sikre sikker og stabil drift på sykehusene i Helse Sør-Øst. Samtidig jobber vi med å forbedre funksjonaliteten og introdusere løsningen for flere brukere.

Vi tilbyr

  • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i en av Norges største IKT-bedrifter innenfor en svært viktig sektor.
  • Godt arbeidsmiljø og mulighet for faglig utvikling. Vi har fleksible arbeidstidsordninger og arbeidssted med sentral beliggenhet på Skøyen, kort vei til offentlig kommunikasjon.
  • Gode pensjons- og forsikringsvilkår.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

  • For å være aktuell som søker til denne stillingen, må du ha fullført høyere utdannelse innen IKT, minimum Bachelorgrad.
  • Du må ha kjennskap til- eller erfaring fra support og forvaltning av IT-løsninger, kundeoppfølging og leverandøroppfølging.
  • Kjenner du til ITIL-rammeverket er det positivt.

Personlige egenskaper

Den vi søker er engasjert og liker å ta ansvar. Du må kunne kommunisere godt både muntlig og skriftlig.
Som IT-organisasjon er vi stadig i endring, og du må derfor være fleksibel og endringsorientert.

Jobben innebærer mye samhandling og vi vil derfor legge vekt på personlige egnethet.  

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 19.05.2019

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:

Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Frode Hansen
frodeh@sykehuspartner.no
Tlf: 90853860

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler