Seniorkonsulent DevOps, fullstack utvikler

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst.

Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste.  Sykehuspartner hadde en omsetning i 2018 på 3,6 milliarder kroner og har ca 1500 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner er miljøsertifisert.

 

Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, «hull i CV», nasjonal eller etnisk bakgrunn.


Vil du være med på å redde liv og helse ved å arbeide for en stabil og sikker tjenesteportefølje i en av Norges største IKT-bedrifter? Frister det med høy grad av selvstendighet, påvirkningsmuligheter og ansvar? Har du ikke alle kvalifikasjonene vi ser etter, men er ansvarsbevisst, uredd og full av pågangsmot? Da bør du lese videre!
Sykehuspartner IKT forvalter et av de største og mest komplekse IKT-miljøene i Norge med stor samfunnsmessig betydning for pasienter og brukere av tjenestene. Sykehuspartner utvikler og drifter IKT-løsninger fra Flekkefjord i sør til Tynset i nordøst og opererer både lokalt og fra sentrale datasentre med stor betydning for deg som pasient eller pårørende.
Avdeling for Applikasjonsdrift har ansvaret for en bred portefølje applikasjoner inndelt i kategoriene kliniske applikasjoner, medisinske serviceapplikasjoner og administrative applikasjoner. De viktigste applikasjonene innenfor disse kategoriene er blant annet elektroniske pasientjournal-systemer, kurve- og medikasjonsystemer, laboratoriesystemer, røntgensystemer, økonomi- og regnskapssystemer.
Vi søker etter en medarbeider som skal ha hovedoppgave å utvikle ulike tekniske løsninger for automatisering og optimalisering av avdelingens kjerneoppgaver, samt drift og vedlikehold av disse. Du må være en fullstack utvikler som har god erfaring med python3 og generelt web teknologi. Du vil jobbe med å effektivisere rutiner rundt driften ved å lage verktøy som letter jobben for våre driftsteknikere. For eksempel spesialovervåking av tjenester eller egenutviklet løsning for å hente data fra mange kilder og tilgjengeliggjøre informasjonen på en brukervennlig måte.

Det er en fordel om du har erfaring med: 
- Linux, Docker teknologi/containere
- GitLab/Hub med CI/CD integrasjoner
- Html/css/js/django
- Vue, GraphQL, quasar
- Postgress/MySQL/mongoDB
- API’er

 Innen drift er det fordel om du har erfaring med: 
- Rotårsaksanalyse 
- Oracle/MS-SQL
- Powershell
- Splunk
- Sertifikater

Vi tilbyr

En interessant og selvstendig stilling i en svært spennende og samfunnsnyttig bransje
Hyggelig arbeidsmiljø, med dyktige kolleger
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
Fleksible arbeidstidsordninger

Kvalifikasjoner

Bred teknisk og koordinerende kompetanse.
Fullstack utvikler som har god erfaring med python3 og rammeverk som Django  
Minimum 3-5 års erfaring fra drift i større IKT miljøer.
ITIL kunnskap eller sertifisering
Lang erfaring kan kompensere for formell utdannelse

Personlige egenskaper

Genuint interessert i teknologi 
Du må like utfordringer og være tilpasningsdyktig
Du må ha analytiske evner
Personlig egnethet for stillingen
Du må kunne jobbe selvstendig og i team

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 31.08.2019

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Automatisering og integrasjonsstøtte, Sykehuspartner HF
Hoffveien 1d
0275 Oslo

Kontaktperson:
Terje Tollefsen
Tlf: +4795929575

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler