Seniorkonsulent med applikasjonsansvar

Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi betjener helseforetakene i Helse Sør-Øst med IKT, prosjekttjenester,  lønn og personal. Ved å kombinere kunnskap om helsesektoren med teknologikompetanse utvikler vi fremtidsrettede og effektive løsninger som bidrar til at 80.000 helsearbeidere får frigitt tid og ressurser til behandling av pasienter. Vi jobber målrettet innen tre fokusområder: Leveransekraft, verdi for kunden og best på helseteknologi. Slik strekker vi oss mot vår visjon:
En partner for helsetjenester i utvikling

Vil du jobbe med kritisk viktige kliniske fagsystemer innen spesialisthelsetjenesten i en av Nordens største IKT-bedrifter? Frister det med høy grad av selvstendighet, påvirkningsmuligheter og ansvar?

Avdelingen Tjenesteforvaltning i Sykehuspartner har ansvaret for forvaltning av applikasjoner i Helse Sør-Øst. Applikasjonene er kritiske i helsepersonellets arbeid med å redde pasienters liv og helse, noe som stiller store krav til kvalitet og stabilitet. Seksjon Radiologi består i dag av ca 25 personer, og har ansvaret for porteføljen med applikasjoner innenfor radiologiske støttetjenester. De mest kjente applikasjonene er RIS og PACS.

Seksjonen består av to enheter, og er hovedsakelig lokalisert i Oslo (Skøyen), men har også ansatte på enkelte andre lokasjoner i Helse Sør-Øst. Vi fokuserer på en balanse i staben med både IT-teknisk bakgrunn og bakgrunn fra helsesektoren. Det er stor etterspørsel etter våre tjenester og vi trenger derfor deg som vil være med å videreutvikle våre leveranser, sammen med dyktige og hyggelige kollegaer.

Som seniorkonsulent vil du bidra med sentrale oppgaver knyttet til å ha en overordnet ansvar for applikasjoner som forvaltes i seksjonen, i nært samarbeid med forvaltere og ledere i seksjonen og på tvers av enheter i Sykehuspartner.
Dette vil innebære å ha oversikt over og rapportere status på applikasjonstjenester i produksjon, følge opp status på endringer som kan berøre applikasjonstjenesten og sikre nært samarbeid både internt og med kunde/ og øvrige samarbeidspartnere for videreutvikling av tjenesten.
Det vil også kunne tillegges lederstøtteoppgaver til stillingen.

Helseforetakene i Helse Sør-Øst skal ta i bruk regional løsning for radiologi, og det jobbes med å utvikle og rulle ut denne løsningen. Systemet skal forvaltes sentralt i Sykehuspartner, som en tjeneste sammen med andre fagapplikasjoner innenfor radiologi, samtidig som de eksisterende radiologi løsningene levert av ulike leverandører i HSØ må ivaretas. Det er et stort fokus på regionalisering og standardisering av løsninger, infrastruktur og arbeidsmetodikk, noe som innebærer at vi stadig må tilpasse oss nye rammebetingelser. Vi ser derfor etter deg som trives med å stå i endringer og kontinuerlig søke forbedringer.

Sykehuspartner er også inne i en omstillingsprosess, med et mål om å skape merverdi for våre kunder og deres pasienter.
Vi står foran store og spennende arbeidsoppgaver i årene som kommer, og leter etter deg som har en spesiell interesse for helseteknologi.

Vi tilbyr

En utfordrende stilling i et spennende fagmiljø med høy spisskompetanse.
Interessante, utviklende og varierte arbeidsoppgaver
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
Fleksible arbeidstidsordninger

Kvalifikasjoner

Bachelor i IKT og/eller administrasjon
Erfaring fra helsesektoren er ønskelig, men ikke nødvendig
Erfaring knyttet til koordinering, ledelse og/eller administrasjon
Erfaring med oppfølging av avtaler
Erfaring med applikasjonsforvaltning eller -utvikling i store komplekse organisasjoner
Kjennskap til ITIL - ITIL sertifisering er en fordel

Personlige egenskaper

Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner
Evne til å arbeide selvstendig og i team
Kundeorientert og ansvarsbevisst
Strukturert og analytisk
Forstå samspill mellom organisasjon og teknologi
God på menneskelige relasjoner.
Kvalitetsbevisst
Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt

Stillingsbrøk

100

Ønsket utdanningstittel

Bachelor

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Radiologi
Hoffsveien 1d
0275 Oslo

Kontaktperson:
Laila Rustebakke
Tlf: 97521091

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler