Seniorkonsulent

Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi betjener helseforetakene i Helse Sør-Øst med IKT, prosjekttjenester,  lønn og personal. Ved å kombinere kunnskap om helsesektoren med teknologikompetanse utvikler vi fremtidsrettede og effektive løsninger som bidrar til at 80.000 helsearbeidere får frigitt tid og ressurser til behandling av pasienter. Vi jobber målrettet innen tre fokusområder: Leveransekraft, verdi for kunden og best på helseteknologi. Slik strekker vi oss mot vår visjon:
En partner for helsetjenester i utvikling

Avdeling Arkitektur og design har ansvar for overordnet bruk av teknologi og utarbeidelse av løsningsarkitektur i henhold til TOGAF og tjeneste- og komponentdesign i henhold til ITIL service design. I Helse Sør-Øst er det et stort mangfold av systemer fra store kliniske applikasjoner brukt av alle sykehus til mindre spesialistsystemer for den enkelte avdeling, og det baseres på et bredt spekter av teknologier i rask utvikling.

Avdelingen består av tre seksjoner med til sammen ca 30 medarbeidere med både generalister og spesialister. I seksjon Tjenestedesign utvikles helhetlige løsningsarkitekturer/-design for IKT-tjenester til sykehusene. Seksjonen skal nå styrkes med flere ansatte, og vi søker de som vil utgjøre en forskjell for "livsviktig IKT".

Vi tilbyr

Faglige meget spennende oppgaver i en bransje med avansert bruk av IKT
Fleksibilitet i arbeidssituasjonen for den ansvarsbeviste
Lønn etter kvalifikasjoner
Et godt sosialt arbeidsmiljø og aktiv bedriftsidrett
Seksjonens fagmiljøer er primært på Skøyen og i Porsgrunn, men arbeidssted ved et av våre andre kontorer i Grimstad, Fredrikstad eller Gjøvik/Hamar er også aktuelt

Kvalifikasjoner

IKT-rettet utdanning på universitet/høyskole, evt tilsvarende realkompetanse
God forståelse av tekniske løsninger og evne til sette sammen teknologikomponenter i hht våre referansearkitekturer og retningslinjer
Forstå og kunne bruk TOGAF-og ITIL-rammeverket
Erfaring fra IKT-funksjon i større virksomhet kan være en fordel

Personlige egenskaper

Systematisk og analytisk
Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner
Selvstendig og resultatorientert, også like å jobbe i team
Å kunne ta fagansvar for et løsningsområde er en fordel
Motiveres av å jobbe med IKT i helsesektoren

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 25.02.2018

Arbeidsgiver:

0275

Kontaktperson:
Thor Lunde
Tlf: 91627097

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler