Seniorrådgiver – Business Intelligence (BI)

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Er du interessert i helsedata og ønsker å jobbe med et viktig samfunnsoppdrag?
Er du genuint interessert i Business Intelligence (BI) og opptatt av å holde deg teknisk oppdatert på fagområdet? Er du ute etter en jobb med høy grad av selvstendighet, ansvar, hyggelige kollegaer og tidvis travle dager?

Sykehuspartner HF søker BI-rådgiver og oppfordrer deg til å søke!

Avdelingen Tjenesteforvaltning i Sykehuspartner har ansvaret for forvaltning av applikasjoner i Helse Sør-Øst. Seksjon for Administrative applikasjoner består i dag av 31 ansatte fordelt på to enheter og er hovedsakelig lokalisert i Oslo, men har også ansatte på andre lokasjoner i Helse Sør-Øst. Seksjonen har ansvaret for en bred portefølje med applikasjoner innenfor ikke-medisinske støttetjenester. De viktigste er økonomi- og regnskapssystemer, e-Handelsystemer, elektronisk saksbehandlingssystem, kvalitetsverktøy, sterilsentralsystem, BI-løsninger og sykehusenes intranett- og internettløsninger.

Helse Sør-Øst har et stadig større behov for gode tjenester innenfor Business Intelligence og det er stor aktivitet innenfor fagområdene BI og AI. Vi trenger derfor å styrke vårt datavarehusteam med en dyktig og engasjert seniorrådgiver. Vi ser etter en fremoverlent person som vil jobbe tett på helseforetakene og som samtidig kan bidra inn i forvaltningen ved behov. Du vil få muligheten til å jobbe med ulike teknologier og være en ressursperson i utformingen av BI-området innen Helse Sør-Øst.

Stillingen vil ha et overordnet applikasjonsansvar for flere av tjenestene vi leverer. Dette omfatter ansvar for forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling av BI-løsninger hos helseforetakene. Du vil dermed være en viktig kontaktperson for BI-applikasjoner både internt i Sykehuspartner HF og mot helseforetakene. Du vil få muligheten til å jobbe med ulike teknologier og være en ressursperson i utformingen av BI-området innen Helse Sør-Øst.

Vi tilbyr

Spennende utfordringer i en organisasjon i sterk utvikling.
Dyktige og engasjerte kolleger.
Interessante og krevende arbeidsoppgaver.
Fleksible arbeidstidsordning.
Gode offentlige kommunikasjonsmuligheter til våre lokasjoner.
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår.

Kvalifikasjoner

Generell god forståelse for BI er en forutsetning.
Generell god teknisk forståelse er en forutsetning.
Erfaring med en eller flere av teknologiene: Oracle, Microsoft, SAS eller Qlik er ønskelig

Personlige egenskaper

Kundeorientert og ansvarsbevisst.
Analytisk og løsningsorientert.
Relasjonsbygger, som trives godt med å jobbe i team.
Meget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne.
Villig til å dele kompetanse, være positiv og bidra aktivt til å gjøre hverandre gode.

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 19.08.2018

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:

Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Monica Bechet
Tlf: 90699102

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler