Seniorrådgiver/Jurist

Som jurist hos oss blir du en del av landets største fagmiljø på bygge- og plansaksområdet. Du får interessante faglige utfordringer knyttet blant annet til behandling av reguleringsplaner, byggesaker, eierseksjonsrett, veirett, ulovlighetssaker, dispensasjoner, forvaltningsrett med mer.

I enhet for byggfagkompetanse er det ledig en fast stilling som seniorrådgiver. Du vil sammen med de øvrige juristene forestå saksbehandling, bistå med rådgivning og kvalitetssikring, samt delta i prosjekt- og utviklingsarbeid. Du vil videre gi intern og ekstern opplæring i plan- og bygningsloven, forvaltningsloven, offentleglova og utføre annet regelverksarbeid herunder høringsuttalelser med mer.

Ved eventuell intern ansettelse kan det bli ledig annen tilsvarende stilling i avdelingen. Stillingen vil ha tilnærmet likt innhold. Kvalifikasjonskravene vil være de samme som til den utlyste stillingen. Oppgi i søknaden om dette er av interesse.

Vi tilbyr

Godt og utviklende arbeids- og kunnskapsmiljø i Norges største fagmiljø innenfor byutvikling
Du vil være med på å påvirke Oslos utvikling
Lønnstrinn 48-51, som tilsvarer en årslønn på kr 617 000 til kr 651 700 pr. år. For spesielt godt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.
Kontorlokaler med åpent landskap sentralt i Oslo
Gode pensjons-, låne- og forsikringsordninger
Treningsmuligheter i arbeidstiden i organiserte grupper eller i velutstyrt trimrom
Et godt og innholdsrikt nyansattprogram
Fleksitidsordning

Plan- og bygningsetaten ønsker mangfold og en jevn fordeling mellom kvinner og menn i alle stillingskategorier på arbeidsplassen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uansett alder, kjønn, seksuell orientering, funksjonshemming, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn. Plan- og bygningsetaten er en IA-virksomhet, og vil legge forholdene til rette for søkere med redusert funksjonsevne.

Vi gjør oppmerksom på at søkere kan bli ført opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet, men dette vil det i så tilfelle bli gitt varsel om.

Kvalifikasjoner

Du må ha juridisk embetseksamen/mastergrad i rettsvitenskap
Du må ha kjennskap til plan- og bygningsloven
Minimum 5 års relevant arbeidserfaring
Du uttrykker deg svært godt på norsk både muntlig og skriftlig
Erfaring fra offentlig forvaltning er en fordel

Personlige egenskaper

Vi vil legge vekt på at du har et godt juridisk skjønn og evne til å forstå rollen som rådgiver i en politisk styrt organisasjon
Evne til å arbeide effektivt, selvstendig og ha gode samarbeidsevner
Være strukturert og ryddig med god gjennomføringsevne
Pragmatisk og løsningsorientert
Takle høyt tempo og komplekse oppgaver

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 31.03.2019

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Ressurssenteret
Vahls gate 1
0187 Oslo

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler