Seniorrådgiver - ledelse av leveranseteam

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst. Sykehuspartner HF eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst.

Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologier i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste.  Sykehuspartner hadde en omsetning i 2018 på 3,6 milliarder kroner. Sykehuspartner har ca 1500 medarbeidere og har ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.

Vil du jobbe kliniske fagsystemer innen spesialisthelsetjenesten i en av Nordens største IKT-bedrifter? Vi står foran store og spennende arbeidsoppgaver i årene som kommer, og leter etter deg som har en spesiell interesse for helseteknologi. Virksomhetsområdet Kliniske IKT-tjenester Sykehuspartner har ansvaret for forvaltning av tjenester i Helse Sør-Øst. Tjenestene er kritiske i helsepersonellets arbeid med å redde pasienters liv og helse, noe som stiller store krav til kvalitet og stabilitet.

Seksjon Radiologi består i dag av ca. 25 medarbeidere, og vi er stolte av å ha ansvar for en stor andel av applikasjonstjenestene knyttet til Radiologi på helseforetakene i regionen. Den viktigste oppgaven for vår seksjon, er å levere stabile og sikre radiologitjenester til alle helseforetakene i Helse Sør-Øst, som understøtter våre kunders behov. Vår ambisjon er å være de beste innen vårt fagfelt, med kontinuerlig forbedring og videreutvikling slik at vi er klare for morgendagens utfordringer og muligheter.   

Våre tjenester har behov for jevnlige oppgraderinger og det er stor etterspørsel etter endringer og videreutvikling av tjenestene. I den forbindelse søker vi en dyktig medarbeider som kan lede tverrgående leveranseteam og sikre høy leveranseevne til våre kunder.

Seksjonen er hovedsakelig lokalisert på Skøyen, men vi har også medarbeidere på andre lokasjoner i regionen.

Søknader vil bli behandlet fortløpende. 

Vi tilbyr

Et hyggelig arbeidsmiljø med gode kollegaer, hvor ulik bakgrunn og stor bredde i kompetanse er en av våre styrker. Som seksjon ønsker vi å vektlegge et godt samarbeid internt og med kunde og leverandør. Vi tilbyr interessante, utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et spennende fagmiljø og dagene er sjelden like hverandre. Vi har fleksible arbeidstidsordninger og gode arbeids- og pensjonsvilkår.

Sykehuspartner er en arbeidsgiver som verdsetter et inkluderende arbeidsliv og et godt arbeidsmiljø.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan blioffentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

 • Prosjektlederkompetanse
 • IKT faglig innsikt
 • Erfaring i å lede tverrfaglige, selvstyrte team
 • Kunnskap om lean tilnærminger og scrum metodikk
 • Dokumenterte resultater fra tilsvarende arbeid 
 • Gjerne erfaring fra helsevesenet
 • Erfaring med ITIL er en fordel

Personlige egenskaper

 • Gode kommunikasjonsevner, kundeorientert og serviceinnstilt
 • Evne til å motivere, koordinere, ta ansvar og være pådriver
 • Resultatorientert og handlekraftig
 • Systematisk og strukturert
 • Gode evner til å utvikle nettverk og relasjoner til nøkkelpersoner
 • Personlig egnethet for stillingen vil bli vurdert

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Radiologi, Sykehuspartner HF
Hoffsveien 1d
0275 Oslo

Kontaktperson:
Laila Rustebakke
Tlf: 97521091

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler