Seniorrådgiver

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Vil du bli med å løse noen av helsesektorens største IKT-oppgaver, og bidra til å skape fremtidens helsetjenester? Sykehuspartner trenger folk som løser problemer og motiveres av «umulige» oppgaver.

Program for standardisering og infrastrukturmodernisering (STIM) er et program under etablering og har en rekke spennende delprosjekter som skal bemannes. Programmet skal levere en standardisert, modernisert og sikker IKT-infrastruktur. Den nye infrastrukturen skal tilrettelegge for effektive tjenester og økt digitalisering i Helse Sør-Øst. I STIM bidrar du til at banebrytende helseteknologi kan tas i bruk, og at helsepersonell mer effektivt kan hjelpe mennesker på sitt mest sårbare. Innen 2030 skal 50 000 pasienter behandles hjemme. STIM bygger den digitale grunnmuren som skal gjøre dette mulig.

Moderniseringsprogrammet skal bidra til effekter og gevinster i foretaksgruppen. Leveransene skal standardisere og modernisere IKT-infrastrukturen og derigjennom muliggjøre effektivisering og digitalisering innen hele spekteret av systemer og tjenester – også for pasientene.

Vi tilbyr

Fleksibel arbeidstid
Flotte lokaler sentralt på Skøyen
Sterkt kompetansemiljø innen IT
Gode pensjons- og forsikringsvilkårVi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

Til denne krevende oppgaven søker vi en analytisk og drivende person med evne til å identifisere muligheter og omsette disse til konkrete initiativ for realisering av effekter og gevinster. Krav til stillingen er utdanning på høyskole/universitetsnivå og erfaring med analyser og utvikling av business case innen ansvarsområdet, samt praktisk erfaring med realisering av effekter og gevinster.

Personlige egenskaper

Stor grad av ansvarsfølelse og gode gjennomføringsevner
Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Sykehuspartner HF
Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Arild Dregelid
Tlf: 99096720

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler