Seniorrådgiver

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Vil du bli med å løse noen av helsesektorens største IKT-oppgaver, og bidra til å skape fremtidens helsetjenester? Sykehuspartner trenger folk som løser problemer og motiveres av «umulige» oppgaver.

Program for standardisering og infrastrukturmodernisering (STIM) er et program under etablering og har en rekke spennende delprosjekter som skal bemannes. Programmet skal levere en standardisert, modernisert og sikker IKT-infrastruktur. Den nye infrastrukturen skal tilrettelegge for effektive tjenester og økt digitalisering i Helse Sør-Øst. I STIM bidrar du til at banebrytende helseteknologi kan tas i bruk, og at helsepersonell mer effektivt kan hjelpe mennesker på sitt mest sårbare. Innen 2030 skal 50 000 pasienter behandles hjemme. STIM bygger den digitale grunnmuren som skal gjøre dette mulig.

Løsningsutvikler skal støtte prosjektlederne, og påse at vi bygger standardiserte løsninger, slik at prosjektene utvikles i henhold til krav og leveransebeskrivelser og at disse verifiseres. Integrasjon med øvrige deler av IKT-infrastrukturen er av særlig betydning, og avhengigheter og grensesnitt til andre prosjekter må ivaretas. Sentralt er også å sikre forankring og forståelse hos kunder internt og eksternt samt å legges premissene for framtidig driftsmodell.

Kvalifikasjoner

Meget god IKT systemforståelse
Solid erfaring fra bygging av IKT infrastruktur
Kunne omsette krav- og leveransebeskrivelser til praktiske løsninger
Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning

Personlige egenskaper

Ansvarsbevisst med og god gjennomføringsevne
Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:

Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Arild Dregelid
Tlf: 99096720

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler