Seniorrådgiver

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Vil du bli med å løse noen av helsesektorens største IKT-oppgaver, og bidra til å skape fremtidens helsetjenester? Sykehuspartner trenger folk som løser problemer og motiveres av «umulige» oppgaver.

Program for standardisering og infrastrukturmodernisering (STIM) er et program under etablering og har en rekke spennende delprosjekter som skal bemannes. Programmet skal levere en standardisert, modernisert og sikker IKT-infrastruktur. Den nye infrastrukturen skal tilrettelegge for effektive tjenester og økt digitalisering i Helse Sør-Øst. I STIM bidrar du til at banebrytende helseteknologi kan tas i bruk, og at helsepersonell mer effektivt kan hjelpe mennesker på sitt mest sårbare. Innen 2030 skal 50 000 pasienter behandles hjemme. STIM bygger den digitale grunnmuren som skal gjøre dette mulig.

Programmets oppgave er å sikre at prosjektenes leveranser og tjenester driftsettes på en kontrollert måte, at driften av løsningen monitoreres og følges opp i en stabiliseringsperiode, samt at overleveringen av ansvaret for driften til linjen gjennomføres og dokumenteres. Pådriver produksjonssetting, utrulling og driftsstabilisering skal bistå prosjektene i tilrettelegging av disse kritiske oppgavene.

Sentrale oppgaver er å påse at prosjektenes planer og aktiviteter er koordinert og avtalt med mottakende representanter i linjen og at kontinuitetsplaner for kritiske systemer er forberedt.

Vi tilbyr

Fleksibel arbeidstid
Flotte lokaler sentralt på Skøyen
Sterkt kompetansemiljø innen IT
Gode pensjons- og forsikringsvilkårVi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

Krav til stillingen er teknisk kompetanse på høyskole/universitetsnivå og erfaring med produksjonssetting, utrulling og driftsstabilisering av komplekse IKT-systemer.

Personlige egenskaper

Stor grad av ansvarsfølelse og gode gjennomføringsevner
Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Sykehuspartner HF
Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Caroline Barrefalk
Tlf: 41373004

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler