Sikkerhetsanalytiker

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Sykehuspartner CERT søker etter en ny sikkerhetsanalytiker til vårt team. Vi vil gjerne snakke med deg som har en brennende interesse for informasjonssikkerhetsfaget, som kan vise til erfaring med analyse av sikkerhetshendelser, og ønsker å bidra til en enda bedre sikkerhet i Helse Sør-Øst. Nyutdannede oppfordres også til å søke. Du vil bli en del av et allerede sterkt team som jobber med hendelseshåndtering, teknisk analyse, og logganalyse i sikkerhetshendelser. Sykehuspartner HF ønsker å utvide sine analyseverktøy med ny funksjonalitet for blant annet analyse av brukermønstre og stor-data, og om du kjenner til slik teknologi er det en fordel.

Seksjonen Sykehuspartner CERT understøtter blant annet Sykehuspartners øvrige sikkerhetsmiljø med tekniske og taktiske analyser av sikkerhetshendelser i Helse Sør-Øst. Seksjonen håndterer sikkerhetshendelser for alle regionens kunder, og har personell innenfor områdene nettverksanalyse, skadevareanalyse, og logganalyse. Vi samarbeider mye med andre CERT-miljøer, først og fremst i Norge, men også i utlandet.

Logganalysesystemet i Sykehuspartner HF blir stadig viktigere i vårt arbeid, og det er derfor særskilt interessant om du har erfaring med bruk av Splunk, og analyse av store datamengder i Splunk.

Vi tilbyr

Gode arbeids- og pensjonsvilkår
En helt unik anledning til å bidra til å sikre morgendagens helsetjenester
En organisasjon som vesentlig forsterker informasjonssikkerhet og personvern
Utfordringer og svært komplekse problemstillinger hvor formålet er å tilby bedre og sikrere samfunnskritiske helsetjenester til millioner av innbyggere
Muligheten til å bli en del av et sterkt fagmiljø
Et operativt miljø som er under utvikling og med høye ambisjoner
Et godt arbeidsmiljø og trivelige kolleger med høy kompetanse
Fleksible arbeidstidsordninger
Moderne kontorlokaler med god tilgang til kollektivtransport


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

Relevant arbeidserfaring og/eller relevant utdanning - men relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
Kunnskap og erfaring innen minst ett av områdene: logganalyse, nettverksanalyse, sikkerhetsmonitorering, IDS/IPS, nettverk- og internettprotokoller, analyse av skadevare
Erfaring med analyse av logger
Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
Evne til å kommunisere kompliserte ting på en enkel, forståelig og kortfattet måte
Generelt god teknisk forståelse
Du er flink til å dokumentere arbeidet du gjør, og ser verdien og viktigheten av god oppdatert dokumentasjon
Det er ønskelig at du har:
-Erfaring med bruk av Splunk og analyse av stordata
-Erfaring med hendelseshåndtering og deltagelse i CERT-miljø
-Erfaring med programmering eller scripting
-Godt kontaktnettverk innen fagområdet
-Bakgrunn fra lignende arbeid

Personlige egenskaper

Initiativrik
Strukturert
Analytisk
Nysgjerrig
God gjennomføringsevne

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:

Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Baard Lindberg
Tlf: +4795224330

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler