Sjefsrådgiver økonomi

Vi søker deg!

Vi søker deg som har god kunnskap og praktisk erfaring med økonomistyring fra store virksomheter. Som seniorrådgiver økonomi er du en god veileder for våre ledere og ansatte. Du tar initiativ og kommer med forslag til nye løsninger. Du har gode analytiske evner, ser helheten og trives med høyt tempo og krav til leveranser. Du jobber selvstendig og strukturert, samtidig er du en lagspiller og er glad i å samarbeide med andre.

Stilling som seniorrådgiver økonomi skal sikre god ledelsesinformasjon og være pådriver i å videreutvikle det faglige grunnlaget i etaten. Stillingen rapporterer til leder for Økonomi- regnskapsenhet.

Ved eventuell intern ansettelse kan det bli ledig annen tilsvarende stilling. Stillingen vil ha tilnærmet likt innhold, men med noe variasjon i oppgavenes kompleksitet og i forventet grad av faglig selvstendighet. Kvalifikasjonskravene vil være de samme som til utlyste stilling.

Vi tilbyr

Meningsfylte og spennende arbeidsoppgaver i et sterkt fagmiljø
Gode faglige utviklingsmuligheter
Lønnes i lønnstrinn 54-56, som tilsvarer fra kr 689 400 til kr 721 500 pr. år
Fleksibel arbeidstid, 37,5 timer pr uke
Gode pensjons-, forsikrings og lånebetingelser gjennom Oslos pensjonsforsikring

Plan- og bygningsetaten ønsker mangfold og en jevn fordeling mellom kvinner og menn i alle stillingskategorier på arbeidsplassen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uansett alder, kjønn, seksuell orientering, funksjonshemming, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn. Plan- og bygningsetaten er en IA-virksomhet, og vil legge forholdene til rette for søkere med redusert funksjonsevne.

Vi gjør oppmerksom på at søkere kan bli ført opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet, men dette vil det i så tilfelle bli gitt varsel om.

Kvalifikasjoner

Relevant utdannelse på masternivå
Minimum 5 års relevant erfaring
Meget god innsikt i økonomistyring
Erfaring med økonomiforvaltning fra offentlig sektor er en fordel
Gode IKT kunnskaper, spesielt Excel. Det er i tillegg en fordel med kjennskap til Agresso
God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk
Søker med god og relevant realkompetanse og erfaring, som ikke fullt ut oppfyller de formelle kravene til utdanning, kan bli vurdert som kvalifisert søker.

Personlige egenskaper

Evne til å dele kompetanse og forklare tall og prognoser, også for ikke-økonomer.
Analytisk, nøyaktig, strukturert
Selvstendig og med eget initiativ
Serviceinnstilling

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 24.02.2019

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
økonomi- og regnskapsenheten
Vahls gate 1
0102 Oslo

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler